My Sweet MonsterPogledaj trailer!

Film

animirani (2021)

My Sweet Monster

Ocjena korisnika
-
5,9
My Sweet Monster

Godina:

2021

Žanr:

animirani

Trajanje:

98 min

Režija:

Viktor Glukhushin
, Maksim Volkov

Scenario:

Aleksandr Arkhipov
, Dmitriy Novoselov
, Maksim Volkov


Glavne uloge:


Sophia Machula
  >  Princess Edwardine
Aleksey Chumakov
  >  Buka
Timur Kerimov
  >  Rabbit
Lyubov Aksyonova
  >  Varvara

Opis:


Kralj ne može da poveruje u činjenicu da je njegova voljena ćerka, princeza Barbara, već odrasla. Dok su svi ometeni pripremom njene rođendanske zabave, presto preuzima podmukli službenik Lasica. Međutim, nezadovoljan što je jedini vladar Kraljevstva, planira i da se oženi Barbarom. Princeza Barbara beži iz palate duboko u šumu. Tu pronalazi Bugija odmetnika i njegovog prijatelja Zlog zeca. Barbarino prisustvo remeti običan momački život dvojice prijatelja. Barbara se meša u sve, nameće sopstvena pravila i ide im na živce svojim maštanjima o princu Edvardu. Zamišlja kako princ Edvard pobeđuje varalicu, vraća kralja i prosi Barbaru. Da bi se oslobodio Barbare, Bugi odlučuje otići toliko daleko da traži princa Edvarda, zaustavi Lasicu i uspostavi red u kraljevstvu.

Obradio/la:

IgaBiva
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • The Wishmas Tree

    The Wishmas Tree (2019)

    animirani

    U skrivenom su gradu njegovi građani davno sklopili pakt o suživotu u harmoniji, ali mlada oposumka Kerry sanja o avanturi izvan zidina grada. Na ceremoniji koja se odvija svake godine, ona ubere...
  • Elleville Elfrid

    Elleville Elfrid (2020)

    animirani

    Ella Bella Bingo (Elleville Elfrid) and Henry are best friends, but one day a new boy moves into the neighborhood and everything changes.
  • Pinocchio: A True Story

    Pinocchio: A True Story (2022)

    animirani, porodični, fantazija

    Young Pinocchio runs away from his genius creator Jepetto accompanied by the horse Tibalt to see the world and joins the traveling circus run by hustler Modjafocco.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}