Salinjaui gieokbeobPogledaj trailer!

Film

drama, kriminalistički, misterija, akcija, triler (2017)

Salinjaui gieokbeob

Ocjena korisnika
Odlično!
7,2
Salinjaui gieokbeob

Naslov:

Memoari serijskog ubice

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički, misterija, akcija, triler

Trajanje:

118 min

Režija:

Shin-yeon Won

Scenario:

Jo-yun Hwang
, Young-ha Kim


Glavne uloge:


Sol Kyung-gu
  >  Byung-su (as Kyung-gu Sol)
Kim Hye-yoon
  >  young Maria
Saeromi Lee
  >  Cat woman
Jae-Ik Lee
  >  Police academy student
Oh Dal-su
  >  An Byeong-man
Hae-yeon Kil
  >  Maria
Byung-Joon Lee
  >  Poetry Instructor
Kim Nam-gil
  >  Tae-ju
Hwang Seok-jeong
  >  Jo Yeon-joo
Ki-jun Shin
  >  Kim Byeong-soo (teen)
Seol-Hyun Kim
  >  Eun-hee
In-Gum Jung
  >  Kim Byeong-soo's father
Choi Yoo-Song
  >  Byeong-soo's mother
Rin-Ah Shin
  >  Eun-hee (child)
Kim Joo-hun
  >  Undercover Detective

Opis:


Bivši serijski ubica Byung-su pati od Alzheimerove bolesti. Doktor mu saopštava da je to posledica automobilske nesreće od pre 17 godina, istog onog koji je uslovio da prestane s ubijanjem i nastavi da živi normalan život s ćerkom.
Kada u blizini dođe do serije ubistava, Byung-su se zabrine da ih nije on ponovo počinio u nastupu amnezije. Otkriva da je pravi ubica Tae-ju, prijavljuje ga policiji, ali mu oni ne veruju. Byung-su mora da pronađe način da zaštiti svoju ćerku od psihopate.

Obradio/la:

IgaBiva
  • Slično za pogledati
  • Komentari (37)
  • Gunhamdo

    Gunhamdo (2017)

    drama, istorijski, akcija, ratni

    Kako se Drugi svjetski rat bliži svome kraju, na malom otoku Hashima (zvan i nadimkom „Otok bitaka“) smještenom u blizini obalnog grada Nagasakija, nalazi se veliki rudnik ugljena na kojem preko...
  • Beomjoidosi

    Beomjoidosi (2017)

    kriminalistički, akcija, triler

    Film zasnovan na stvarnom događaju iz 2007. godine. Priča o ratu kinesko-korejski bandi i tvrdokornom policajcu koji, sa svojom ekipom, nastoji da ponovo vrati mir u svoj grad.
  • Nae-ga sal-in-beom-i-da

    Nae-ga sal-in-beom-i-da (2012)

    misterija, akcija, triler

    Nakon što istekne rok zastare za ubistva koja je počinio, Lee Du-seok objavljuje autobiografiju koja detaljno opisuje sva njegova ubistva. Detektivka Choi, koja je istraživala Leejeva ubistva prije...
  • Jang-san-beom

    Jang-san-beom (2017)

    drama, misterija, fantazija, triler, horor

    Bračni par sa ćerkom, koji je doživeo porodičnu tragediju (njihov sin je nestao bez traga), seli se iz Seula u provinciju i ne pomišljajući da će se naći na udaru nepoznate, zlokobne sile koja je već...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    15.12.2022. 15:40
    [QUOTE=AlexDeLarge]Pa i ubacih da neko želi da doživi sve kinematografske elemente na svoj način, tu atmosferu i u konačnom da iznese samo svoj lični utisak bez bilo kakvih sporednih uticaja kakvi god bili , i to sam ukapirao u tvoj slucaju. E onda dodam svoje utiske, za tri filma koja su najavljena za ovu godinu, i odložena ( u postprodukciji su trenutno dva, a jedan se snima)  za sledeću  pročitao sam knjige, eto nisam hteo da čekam, a opet od nekih poznatijih filmova sam čitao i knjige, pa razlikuju se i to lepo, a opet svidja mi se i film i knjiga, eto zanimljivo, dobro ipak ima i adaptacija koja bas prate radnju uz blagu dramatizaciju, neke totalno izokrenu da da neve veze sa sustinom dela. I na kraju dodje film sa nekim simbolikama, neke znam, neke ne,  pa hoću da saznam o čemu se radi, dok sam za neke `uvrnute` koji su vise ono wtf, želim da imam uvid u pozadinu istog, ako ima intervju  scenarista /reditelja. Ne znam, nije ni odgovor, nije ni tema, ali eto napisah.
    [/QUOTE]

    To je oki, skupljam ja ionako tonu toga o filmu, čitam, gledam dokumentarce, pratim i intervjue katkada, samo me ne vuče da kopam previše o filmu koji mi je sveže u glavi. Net je ionako problematičan i posebna priča za sebe, to kada krene da se kopa, nikada kraja a objektivno samo bivam sve dalji od sebe time, to je najveći razlog zašto to sve više izbegavam. Zaluta se lako, zatrpa se sa previše informacija, i onda se, kažem, sve ono lično moje usput može zagubiti, u zavisnosti koliko bih već kopao, šta znam.  
  • puppet_master
    eXtreme member
    15.12.2022. 15:30
    [QUOTE=JoxerTM]

    Ajde evo prevest ću to tokom sljedeće sedmice, ne mogu za vikend (nogomet) pa se strpi.
    [/QUOTE]

    Ja sam mlad, život je tek preda mnom, imam svo vreme sveta. Ne znam još ni čime ću se baviti kada odrastem, još ne planiram porodicu, to da kupim stan, putujem malo prvo po svetu, biće, kažem, zbilja vremena za sve. Makar ja to tako vidim. (fuck, mogu pasti mrtav večeras, šta ja znam šta život planira za mene)

    Međutim, moj provajder vrlo moguće ima nešto malo drugačije poglede. Naime, danas mi je istekao rok za plaćanje neta, pa ne znam koliko inače lufta daju, rok je dakle bio 15. u mesecu, ne znam baš da li će mi dati sedam dana fore ili će mi cviknuti net ranije. Prethodni provajder je znao da isključi net već drugog dana u ponoć LOL Tako da, ono, ne žuri ti zbog mene, nema meni spasa a i znaš da nije meni problem da gledam išta i bez domaćeg titla. 
    puppet_master2022-12-15 15:45:42
  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    15.12.2022. 15:14
    Pa i ubacih da neko želi da doživi sve kinematografske elemente na svoj način, tu atmosferu i u konačnom da iznese samo svoj lični utisak bez bilo kakvih sporednih uticaja kakvi god bili , i to sam ukapirao u tvoj slucaju. E onda dodam svoje utiske, za tri filma koja su najavljena za ovu godinu, i odložena ( u postprodukciji su trenutno dva, a jedan se snima)  za sledeću  pročitao sam knjige, eto nisam hteo da čekam, a opet od nekih poznatijih filmova sam čitao i knjige, pa razlikuju se i to lepo, a opet svidja mi se i film i knjiga, eto zanimljivo, dobro ipak ima i adaptacija koja bas prate radnju uz blagu dramatizaciju, neke totalno izokrenu da da neve veze sa sustinom dela. I na kraju dodje film sa nekim simbolikama, neke znam, neke ne,  pa hoću da saznam o čemu se radi, dok sam za neke `uvrnute` koji su vise ono wtf, želim da imam uvid u pozadinu istog, ako ima intervju  scenarista /reditelja. Ne znam, nije ni odgovor, nije ni tema, ali eto napisah.
    AlexDeLarge2022-12-15 15:24:52

{{message}}

{{item.title}}