SicarioPogledaj trailer!

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
7,694%
Sicario

Naslov:

Sicario

Godina:

2015

Žanr:

drama, kriminalistički, misterija, akcija, triler

Trajanje:

121 min

Režija:

Denis Villeneuve

Scenario:

Taylor Sheridan


Glavne uloge:


Josh Brolin
  >  Matt Graver
Benicio Del Toro
  >  Alejandro
Victor Garber
  >  Dave Jennings
Julio Cesar Cedillo
  >  Fausto Alarcon (as Julio Cesar Cedillo)
Jeffrey Donovan
  >  Steve Forsing
Maximiliano Hernández
  >  Silvio (as Maximiliano Hernandez)
Hank Rogerson
  >  Phil Coopers
Raoul Max Trujillo
  >  Rafael (as Raoul Trujillo)
Kevin Wiggins
  >  Burnett
Jon Bernthal
  >  Ted
Emily Blunt
  >  Kate Macer
Edgar Arreola
  >  Guillermo
Daniel Kaluuya
  >  Reggie Wayne
Kim Larrichio
  >  Silvio's Wife
Bernardo Saracino
  >  Manuel Diaz

Opis:


Mlada FBI agentica (Emily Blunt) pridružuje se tajnoj CIA operaciji koja želi svrgnuti vođu meksičkog kartela. To će biti posao koji će dovesti njezine etičke i moralne vrijednosti do same granice i natjerati ju da preispita sve u što je dotad vjerovala.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (21)
  • Prisoners

    Prisoners (2013)

    drama, kriminalistički, misterija, triler

    Kad otmu njegovu šestogodišnju kći, stolar se upušta u istragu koju vodi mladi drski detektiv. Razočaran u zakon, hvata čovjeka kojeg smatra odgovornim i drži ga zatočenim u očajničkom pokušaju da...
  • The Hateful Eight

    The Hateful Eight (2015)

    drama, kriminalistički, misterija, triler, vestern

    U osmom po redu Tarantinovom filmu možete vidjeti, kao što se i očekuje od dotičnog redatelja, krupnog kalibra(po pitanju oružja i glumaca), opake replike, puno prolivene krvi i veliku navalu...
  • Nocturnal Animals

    Nocturnal Animals (2016)

    drama, triler

    Nominirana za nagradu Oscar, Amy Adams i Jake Gyllenhaal su razvedeni te otkrivaju tamnu istinu jedan o drugome u knjizi „Noćne životinje”. Susan Morrow živi neispunjen život sa suprugom Huttonom...
  • Incendies

    Incendies (2010)

    drama, misterija, ratni

    Po posljednjoj želji svoje majke, blizanci Jean i Simon upućuju se na Bliski istok u potrazi za svojim zapetljanim korijenima. Snažna i potresna prča o dvoje ljudi i njihovu putovanju, o dubokoj...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    17.05.2022. 12:12
    Bio mi je tek prosečan kada sam ga prvi put gledao, zapravo je utisak bio takav da se zbilja nisam sećao ni radnje, glumaca pa čak ni makar koje scene, za svega nekoliko godina, što je valjda i definicija mlakog utiska.

    Kako bilo, nešto bolji doživljaj mi je po ponavljanju filma, tema i dalje kako-tako, pa i ugao iz kojeg joj se prišlo ali su mi glumci održavali pažnju kao i sama umešnost pripovedanja. To sve gde je CIA beskompromisna, brutalna...policajka moralna, kartel naravno i gori...meh. Moglo je i drugačije, ispretumbati uloge, imati makar kakav konkretniji obrt, iznenađenje, no dobro de. Lepo izgleda, dobro odglumljen, umešno vođen, nije teško biti zadovoljan time danas. Avaj, vrhunske priče filmova su ono čega sve više fali meni.   
  • Stole Haringa
    eXtreme member
    29.01.2019. 23:47

      Prva scena nije ništa drugo nego klasično plašenje svog naroda. Narko dileri nisu samo dikeri već su i teroristi koji ne posluju više u pograničnim državama. Posao om se prošitio i na unutrašnjost.

      Jrijumčari, od kad je gavran pocrneo, bacaju i beže od svoje robe. Rade isto što i klinci kad sa zapaljenom cigarom vide profu, sitan diler kad, kao u ovom slučaju, nanjuši raciju...Na primer, posada broda koja je preovozila kokain Darka Šarića nije poštovala proceduru pa je posle havarije morala da pliva što dalje od spasilaca i pandura. Cena robe iz prve ruke mizerno je mala naspram one koju plaća krajnji korisnik koji je konzumira razblaženu desetak puta. U cenu je uračunata nadnica za strah i rizik od gubitka robe. Kažu da su dileri zadovolnji gubitkom od 20% po turi.

      Meksiko je tranzitna zona za kolumbijski kokain. Još nešto, gubitak se mnogo lakše vraća sa slobode.

      Ovakve i slične filmove štancaju minimum 30 i kusur leta unazad i to je neka druga priča.
  • yolix83
    Translator
    10.12.2018. 11:25
    [QUOTE=Danilo-Naissus]Mekisko - oličenje zla, pakao na Zemlji vs fini i kuturni Gringosi, mirotvorci i širioci demokratije po Svetu.
    Naziv klipa - Zver. Ps.samo Meksikanci diluju drogu po Ameriki.   
    [/QUOTE]
    Mislim da si pretjerao malo, jer ne radi se u filmu o Meksikancima kao narodu nego o njihovom kartelu koji je jedan od jačih i savim sigurno bilo koji kartel jeste oličenje zla.  Zapravo ne sjećam se baš filma, da li se radi samo o meksičkom kartelu, vidim u ovom drugom klipu što si postavio se pominje Medellin koji je kolumbijski. Kako bilo Meksiko ostaje glavna ruta kojom droga ulazi u SAD.
    Lično mi je film bio osrednji.

{{message}}

{{item.title}}