Syakeu: Deo biginingPogledaj trailer!

Film

drama, akcija (2021)

Syakeu: Deo bigining

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,8
Syakeu: Deo bigining

Naslov:

Syakeu: Deo bigining

Godina:

2021

Žanr:

drama, akcija

Trajanje:

108 min

Režija:

Son Woo-Hyun


Glavne uloge:


Park Yoo-na
  >  Bae Seok Chan
Bae Myung-Jin
  >  Lee Won-joon
Ji-min Kim
  >  Hyungteo
Kim Min-Suk
  >  Cha Woo Sol
Wi Ha-joon
  >  Jeong Do Hyeon

Opis:


Cha Woo Sol, a victim of school violence who was imprisoned in a boys' prison due to an unexpected incident, meets mixed martial arts champion Jeong Do Hyeon and breaks his limit one by one in order to seek for revenge and make hi...
  • Slično za pogledati
  • Komentari (5)
  • Teuksong

    Teuksong (2022)

    kriminalistički, akcija, triler

    "Isporučujem sve ono što pošta ne radi". Eun-ha, koja je obična radnica u komunalnoj službi, tajno radi kao dostavljačica koji se bavi neobičnim zahtevima klijenata. Prilikom jednog takvog posla...
  • Mideunaiteu

    Mideunaiteu (2021)

    kriminalistički, triler

    A serial killer ruthlessly hunts down a deaf woman through the streets of South Korea after she witnesses his brutal crime.
  • Escape of Shark

    Escape of Shark (2021)

    akcija, avantura, horor

    A lively beach party had just ended. But an unexpected tsunami swept over them, and a raging giant shark sneaked into the hotel. A big fight between man and shark unfolded instantly.
  • Tomb of the River

    Tomb of the River (2021)

    kriminalistički, akcija

    Gil-seok vodi največjo podzemno tolpo Gangneunga. Pred njim se pojavi Min-seok, ki je šef tolpe iz Seula, in si prizadeva za lastništvo največjega letovišča v Gangneungu. Oba cenita mir in zvestobo...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • aleksayu
    eXtreme member
    31.01.2023. 17:56
       Filmski  pitko i gledjivo ali nista izvan toga. Prava drama sporog tempa sa dobrim povremenim tucama kojih da nema umrli bi od dosade.
    Simpatican glavni junak koji od ''tepiha'' po kome su svi gazili, stasava u zrelog muskarca sposobnog da sa brani. Sve u svemu , cisti prosek.

    Ocena 5.5/10
  • aleksayu
    eXtreme member
    16.01.2023. 17:26
    Hvala na prevodu!
  • puppet_master
    eXtreme member
    06.12.2022. 09:43
    DobaR!

    Večito zlostavljani slabić, onda kada mu je konačno proradio puki refleks, odgovorivši svom tlačitelju izbijanjem mu oka u školici, završava u popravnom domu. Tamo ga, naravno, čeka još gomila aždaHa za pa svojim osetilom za krv slabića. Avaj, u domu je i vrhunski borac, kome se ovaj naš slabić, poput kučenceta jbg, prišljamči, sa željom da prestane već jednom bežati od terora i sukoba. Momčić tu počinje trenirati, ubijajući svoj strah, jačajući pesnice.

    Ono što je dodatno (meni) zanimljivo, je to što istovremeno, napolju, siledžija bez oka ima pa svoj put ka razvoju svojeg položaja i brutalnosti, čekajući našeg momčića da završi za kaznom.

    Ima tu stvari koje bih voleo da su drugačije, ja bih to mračnije, sirovije, uz još poneki sloj likova, no solidan je ovo filmić i ovakav kakav jeste, nije nužno tu da brani čast "zatvorskog filma" u bratskoj nam Koreji a nije tek ni još jedan u nizu filmova o vršnjačkom nasilju, odnosu tlačitelja i slabića u školskim dvorištima, dovoljno je ovde svežine i iznad svega, interesantno vođeno. 


{{message}}

{{item.title}}