The Big TripPogledaj trailer!

Film

animirani, porodični, komedija, avantura (2019)

The Big Trip

Ocjena korisnika
Odlično!
5,8
The Big Trip

Naslov:

Veliko putovanje

Godina:

2019

Žanr:

animirani, porodični, komedija, avantura

Trajanje:

90 min

Režija:


Scenario:

Billy Frolick

Opis:


Nevjerojatna priča počinje kada roda zabunom dostavi bebu pandu na krivu adresu. Roda jednostavno zamjeni adresu obitelji pandi s obitelji medvjeda. I tada medo koji sve u životu radi na ispravan način, odluči organizirati ekspediciju kako bi bebu dostavio njezinoj pravoj obitelji. Njegov se neumorni susjed uputi s njim kako bi mu radio društvo na toj avanturi. Na putu susreću brbljavog pelikana, strašljivog vuka, romantičnog tigra…suočavaju se s puno izazova i kušnji, ali na kraju dostave bebu njezinoj obitelji.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Printsessa i drakon

    Printsessa i drakon (2018)

    animirani, porodični, fantazija, mjuzikl

    U tom svetu punom zmajeva, živopisnih stvorenja i gnoma, Sofija započinje svoju uzbudljivu pustolovinu da nađe ogledalo kojim može da se poveže sa svojim prijateljima u dalekoj zemlji. U toj avanturi...
  • Trouble

    Trouble (2019)

    animirani, porodični, komedija

    Razmaženi pas po imenu Frka mora naučiti živjeti u stvarnom svijetu dok pokušava pobjeći od pohlepne djece svog bivšeg vlasnika.
  • Pinocchio: A True Story

    Pinocchio: A True Story (2022)

    animirani, porodični, fantazija

    Young Pinocchio runs away from his genius creator Jepetto accompanied by the horse Tibalt to see the world and joins the traveling circus run by hustler Modjafocco.
  • Robo

    Robo (2019)

    porodični, naučna fantastika, avantura

    Dvanaestogodišnji Mitya Privalov sanja da postane strip crtač superheroja. Ali, njegovi roditelji inženjeri robotike žele da on krene njihovim stopama. Mitya nikada ne bi mogao ni zamisliti da će...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}