The Caller

Film

drama, kriminalistički, misterija, triler (2008)

The Caller

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,613%
The Caller

Godina:

2008

Žanr:

drama, kriminalistički, misterija, triler

Trajanje:

92 min

Režija:

Richard Ledes

Scenario:

Alain-Didier Weill
, Richard Ledes


Glavne uloge:


Elliott Gould
  >  Turlotte
Frank Langella
  >  Jimmy
Robert Bagnell
  >  Jeff
Edoardo Ballerini
  >  Teddy
Jean Brassard
  >  Young Jimmy's Father
Edward James Hyland
  >  John Pierce (as Edward Hyland)
Corey Johnson
  >  Paul Wainsail
Chris McKinney
  >  Jack Cross
Helen Stenborg
  >  Jimmy's Mother
Chandler Williams
  >  Sammy
Anabel Sosa
  >  Lila
Grégory Ravary Ellis
  >  Lulu (as Grégory Ellis)
Axel Feldmann
  >  Young Jimmy
Devin Luke
  >  Limo Driver
Marion Servole
  >  Young Jimmy's Mother

Opis:


Jimmy Stevens (Frank Langella), stariji izvršni rukovoditelj međunarodne tvrtke koja se bavi energijom, odluči privesti kraju smrtonosne i korumpirane poslove svoje tvrtke u Latinskoj Americi. Znajući da će ga ubiti zbog izdaje, anonimno zove privatnog detektiva Franka Turlottea (Elliott Gould) i unajmljuje ga da ga prati izdaleka.
Ne znajući da su muškarac koji ga je unajmio i muškarac kojeg slijedi jedna te ista osoba, Turlotte s Jimmyjem započinje igru mačke i miša, pri čemu New York City postaje mjesto tog nesigurnog natjecanja. Polagano, istraga otkriva tragove pomoću kojih se razotkriva šira slika Jimmyjeva tajnovitog života i enigmatske povijesti.
Nakon što izađu na vidjelo dokazi o njegovu djetinjstvu u Francuskoj za vrijeme Drugog svjetskog rata, nezaboravna uspomena na samotnog, ranjenog muškarca i dvojicu dječaka, koji su svjedoci njegove smrti, postaje ključ sadašnjosti. Kako se vrijeme primiče kraju te se unajmljeni ubojice približavaju Jimmyju, Turlotte sastavlja dijelove slagalice dok mu ostaje još samo toliko vremena da izvrši svoju dužnost, koja mu je suđena i prije nego što je čuo glas s druge strane telefonske linije.
Film je premijerno prikazan na Tribeca Film Festivalu, 2008. godine, gdje je osvojio nagradu Made In NY Narrative Award.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Freeheld

    Freeheld (2015)

    biografski, drama, ljubavni

    Temeljena na „Oscarom“ nagrađenom kratkom dokumentarcu i u adaptaciji scenarista „Philadelphije“, SLOBODNA LJUBAV istinita je ljubavna priča Laurel Hester (Julianne Moore) i Stacie Andree (Ellen...
  • The Poet

    The Poet (2003)

    drama, ljubavni, triler

    Ljubav ne možemo birati, ona bira nas. Mladi umjetnik slučajno je ubijen u trenutku kada je dosegnuo vrhunac svoje karijere. Ubojica Andrei (Dougray Scott) vidjevši mapu slučajne žrtve, odlučuje...
  • The Forger

    The Forger (2014)

    drama, kriminalistički, triler

    U ovom napetom i dirljivom trileru, John Travolta glumi umjetnika koji je cijeloga života svoj nevjerojatni talent koristio na potpuno krive, najčešće ilegalne načine. Nakon što sazna da mu sin...
  • The Loner

    The Loner (2016)

    kriminalistički, misterija, akcija, triler

    Nakon što bude pogrešno optužen da je krao od svog bivšeg gazde, iranski gangster mora da pronađe nestalu drogu u bizarnom podzemlju Los Anđelesa, kojim vladaju pripadnici iranske i ruske mafije.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}