The Calm BeyondPogledaj trailer!

Film

naučna fantastika, triler (2022)

The Calm Beyond

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Loše
5,5
The Calm Beyond

Naslov:

The Calm Beyond

Godina:

2022

Žanr:

naučna fantastika, triler

Trajanje:

95 min

Režija:

Joshua Wong

Scenario:

Heather Gornall
, Joshua Wong


Glavne uloge:


Terence Yin
  >  Big Brother Scavenger
Timmy Gunn
  >  Hei Hei
Nicolas Yu
  >  Mother
Kara Wang
  >  Asha
Jai Day
  >  Randy Scavenger
Jane Wong
  >  One-Eyed Scavenger
Joyce Cheng
  >  Best Friend
Rodney Wong
  >  Butcher Scavenger
Jason Li
  >  Boat Captain Scavenger

Opis:


A young woman lives, hidden in plain sight in a ruined Hong Kong building after a tsunami destroyed the city - A castaway on a concrete island. Her concealed existence is changed forever when a small child literally floats into her life.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (4)
  • Ted K

    Ted K (2022)

    biografski, drama, kriminalistički

    An exploration of Ted Kaczynksi's life in Lincoln, Montana in the years leading up to his arrest as The Unabomber.
  • No Exit

    No Exit (2022)

    drama, misterija, triler, horor

    Darby Thorne je študentka, ki se z avtom vrača domov, da bi v bolnišnici obiskala bolno mater. Zaradi snežnega viharja se mora ustaviti na obcestnem postajališču sredi ničesar in tam preživeti noč s...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    10.03.2022. 09:21
    Taman posla, samo rekoh da ima boljih načina da se obradi takva tema, upravo jer smo gledali tako šta već mnogo puta.  Originalnost je sjajna stvar, no meni je dovoljno i kada se neoriginalna priča ispriča na sveži način. Kod ovog filma ni jedan od tih zadataka ne biva ispunjen. Thumbs Down Sveže su kulise doduše, samo neboderi vire iz te silne vode u tom potopljenom svetu. 
  • kjovo
    eXtreme member
    10.03.2022. 08:16
    Eh Puppet drug moj,ako budes trazio nesto sto nismo dosad gledali ili bar da ne slici tesko ces naci.Manje vise sve je ispricano isto kao i kod muzike nema tu sta mnogo da se doda .Jedino kada se snima po istinitim dogadjajima ali opet i tu je diskutabilno.
  • puppet_master
    eXtreme member
    09.03.2022. 19:07
    Tja. Ovo je mahom neinventivno... Unhappy upitno i interesantno iz kojeg god ugla da krenem.
    Povremeno lepo izgleda, dobra je glavna Kara Wang, još i bolja njena malecna pomoćnica Sarrina Boggs...ali većina ostalog...onako. Unhappy Reditelj, dovoljno mladi i perspektivni tip koji je radio krateže i reklame, sa ovim prvim filmom bi ipak skrenuo pažnju na sebe (problem je scenario ne režija), no siroma, umro Ouch

    Dakle, ogroman cunami gotovo potpuno potopi Hong Kong (kako ispada i ostatak sveta jer pomoći ni od kuda godinama, to ne pije vodu odveć, no hajde de). 

    Pet godina kasnije mi pratimo preživljavanje naše junakinje koja sama samcita živi u onome što je ostalo od solitera opkoljenog vodom u kojoj su pa kakve...šta znam, zverke, bez ikakvog objašnjenja i uloge u ma čemu tokom filma, niti ih vidimo, niti se priča o njima, niti vode ovaj film ikuda, tek, eto, tu su, kažu, brćkaju se u tek ponekom momentu u toj mutnoj vodi. Grđe su bande koje plove u potrazi za preživelima, hranom, bogtepita, no zbog kojih se eto mora biti tih. I tako...svakodnevnica je teška i samotna, izolovana junakinja ima svojih demona iz prošlosti, traume i kajanja...sve dok u soliter ne nabasa devojčica Hei-Hei, ostatak filma mi gledamo tu sada nešto manje tešku i ne više samotnu svakodnevnicu njih dve, tokom koje srce naše glavne junakinje postepeno otopljava ovo majušno detence i otkriva nam nešto više o njoj.  I to je to. Apokalipsa je kulisa, ovo je priča o pobedi nad svojim demonima, ljudskom kontaktu itsl. Jednostavno meni nije bilo dovoljno da bi film bio interesantan. Ima boljih načina za ispričati takvu jednu priču, nije da ih nismo već gledali. 

{{message}}

{{item.title}}