The Emperor's WifePogledaj trailer!

Film

drama, ljubavni, fantazija, avantura (2003)

The Emperor's Wife

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,7
The Emperor's Wife

Godina:

2003

Žanr:

drama, ljubavni, fantazija, avantura

Trajanje:

100 min

Režija:

Julien Vrebos

Scenario:

Paul Ruven


Glavne uloge:


Jonathan Rhys Meyers
  >  Chamberlain
Chris Bearne
  >  Dr. Al Razi
Max Beesley
  >  Emperor
Claire Johnston
  >  Mother
Derek Kueter
  >  Etiquette teacher
Barry Madden
  >  Guard sc. 74
Johnny de Mol
  >  Thembe
Rosana Pastor
  >  Empress
Leslie Woodhall
  >  Prof. Leopold
Eric Connor
  >  Chief guard
Leticia Dolera
  >  Sabah
James Auden
  >  Music teacher
Tom Leick
  >  Etiquette teacher
Alex Macqueen
  >  Dr. Lambroso (as Alexander Macqueen)
David Rosner
  >  Green guard

Opis:


U zemlji 1001 noći, zakon nalaže da Car mora da uzme drugu ženu ukoliko mu sadašnja Carica ne rodi sina u 7 godina braka. U noći njihove šeste godišnjice braka, Car prima u posetu Čembrlena, svog vernog slugu i poverioca, i njih dvojica započinju tajnu operaciju pronalaženja i pripremanja nevine kandidatkinje koja može postati nova Careva žena.
Mlada kandidatkinja, Sabah, tajno je prebačena u izolovano krilo careve palate. U ovom zatvoru iz bajke, sobe su opremljene carskim poklonima, Sabah obučavaju carski učitelji,a špijunira je sam car u tajnim hodnicima. Ako trenutna carica zatrudni u narednih godinu dana, svi u ovom tajnom krilu palate moraju biti ubijeni.
Sabah pruža žestok otpor, što gotovo ugrožava celu operaciju. Čembrlen se zaljubljuje u Sabah, ulazi u tajno krilo želeći da osvoji njenu naklonost. To je velika žrtva jer u nameri da se sačuva nevinost Sabah, svaki muškarac koji uđe u tajno krilo mora postati evnuh.
Čembrlen ubeđuje Sabah da prihvati svoju buduću ulogu nove Carice, ali ona ostaje izuzetno nesretna , žudeći za svojom ljubavlju koju je ostavila. Demonstrirajući svoju ljubav koja je zamenila odanost Čembrlen i Sabah provode jednu noć zajedno….a to je bilo dovoljno da Sabah ostane trudna.
U međuvremenu, u glavnom krilu palate, sumnja sadašnje Carice vodi je do otkrivanja tajnog krila u palati. Čembrlen i Sabah se trude da pobegnu ali hvataju ih carski čuvari.

Obradio/la:

bojan969
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • The Tesseract

    The Tesseract (2003)

    drama, kriminalistički, akcija, triler

    In Bangkok, in a low-budget hotel called "Heaven", the fate of four guests are interconnected due to a theft in a room: Sean, a paranoid English drug dealer, that is dealing with a powerful local...
  • Gormenghast

    Gormenghast (2000)

    drama, misterija, komedija, fantazija, avantura

    Gormenghast is an ancient city-state which primarily consists of a rambling and crumbling castle. The narrative, based on the first two of the three Gormenghast novels by Mervyn Peake, begins with...
  • Belle du Seigneur

    Belle du Seigneur (2012)

    drama, ljubavni

    English-language adaptation of Albert Cohen's epic Swiss tale of a tortured love affair between a high-ranking Jewish official and the protestant wife of one of his employees.
  • I'll Sleep When I'm Dead

    I'll Sleep When I'm Dead (2003)

    drama, kriminalistički, misterija, triler

    Mladi Davey Graham (J. Rhys Meyers) sitni je londonski varalica i diler, kojeg jednog jutra na ulici dočekaju i pretuku ljudi gangstera Boada (M. McDowell), okrutnog kriminalca koji mladića...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}