AkinjeonPogledaj trailer!

Film

drama, kriminalistički, akcija, triler (2019)

Akinjeon

Ocjena korisnika
Odlično!
6,9
Akinjeon

Godina:

2019

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

109 min

Režija:

Won-Tae Lee

Scenario:

Won-Tae Lee


Glavne uloge:


Gyu-ri Kim
  >  Cha Seo-Jin
Heo Dong-won
  >  Choi Moon-sik
Choi Chul Min
  >  Kwon Oh-sung
Seung-mok Yoo
  >  Ahn Ho-bong
Jeon Bae-soo
  >  Chief of the criminal department
Mu-Yeol Kim
  >  (as Kim Moo-Yeol)
Cha Soon-bae
  >  Judge
Kim Sungkyu
  >  K

Opis:


Nakon što je jedva preživeo napad serijskog ubice, mafijaški šef Jang Dong-su (Don Lee) sklapa neobičan savez sa lokalnim detektivom po imenu Jung Tae-seok (Kim Moo Yul), u nameri da uhvate sadističkog ubicu poznatog kao "K".

Obradio/la:

IgaBiva
  • Slično za pogledati
  • Komentari (19)
  • Ajeossi

    Ajeossi (2010)

    drama, kriminalistički, akcija, triler

    Asocijalni vlasnik male zalagaonice Cha Tae-sik (Bin Won) živi skromnim i povučenim životom dok ne upozna devojčicu iz susedstva So-mi (Sae-ron Kim). Njena majka, zavisnica o heroinu, čini grešku...
  • Beomjoidosi 3

    Beomjoidosi 3 (2023)

    kriminalistički, akcija, triler

    Sedam godina nakon akcije u Vijetnamu, Ma Seok-do se pridružuje novom odredu koji će istražiti slučaj surovog ubistva, iza kog se krije jakuza-plaćeni ubica Riki, ali tu je i prljavi policajac po...
  • Beomjoidosi

    Beomjoidosi (2017)

    kriminalistički, akcija, triler

    Film zasnovan na stvarnom događaju iz 2007. godine. Priča o ratu kinesko-korejski bandi i tvrdokornom policajcu koji, sa svojom ekipom, nastoji da ponovo vrati mir u svoj grad.
  • Sinsegye

    Sinsegye (2013)

    drama, kriminalistički, triler

    Mafijaški bos je ubijen, i policija nastoji da sprovede u delo "savršen plan". Jer, već osam godina, jedan od dvojice "bosovih" zamenika, jeste ubačeni tajni agent. Ja-sung je u stalnom strahu da će...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    02.06.2021. 20:54
    Pišem, brišem i editiram već par dana ko lud, na kraju sam ostavio kako god jest pa opet napisao pa obrisao jer to je bilo još konfuznije.
    Oprosti.
    Emotivno sam rastresen zbog određenog razloga i podsvjesno mi postovi ne ispadnu onako kako bih htio.

    Svi imamo svoj ukus i nije problem u ukusu, znaš već, ne gledam biografije jer bih ih nepravedno popljuvao, a možda su stvarno dobre.
    Problem je kad se taj ukus potiskuje i uništava kompromisom da se hvali smeće samo zato jer nije izniklo iz nečije mašte, dok obrnuto što je mašta luđa i bjesnija, kudi se jer nije prepisan neki dokument.

    Na žalost u trenutku dok sam odgovarao nije mi bilo moguće u glavi razdvojiti dnevne događaje i običnu forum temu, pa sam načvrljio misli u pogrešnoj formi. I na pogrešnom mjestu.
    Nemoj zamjeriti.

    Post neću obrisati, takav je kakav je na kraju ispao.
  • puppet_master
    eXtreme member
    02.06.2021. 00:21
    To iznad je, jasno, moj ugao kao gledaoca, o čemu sve vreme zapravo i pišem. 🙂
    Da ne bude dodatnih nesporazuma 😄 dakle ne osvrćem se na dilemu prevoditelja, ne želim je sebi 🤭 ponajmanje tokom gledanja filma.

    Balkana, slavistike, tuđih tumačenja ovoga ili onoga je svuda oko mene, no kada sednem da gledam film, volim engleski, volim iznad svega naravno filmski jezik, dovoljni su mi za užitak, alternative mi to kvare, te ih ne tražim. Zato ne bih mogao da se bavim tako čime, vezano za prevođenje filmova, mene bi to odvuklo predaleko od svega onoga što zapravo volim. Više puta pisah o tome da je prevođenje posebna vrsta umetnosti. Avaj, ovde sam kao filmofil, ne razmišljam kao prevoditelj.
  • puppet_master
    eXtreme member
    01.06.2021. 23:46
    To i ja već pominjah ranije, zato ne gledam domaće prevode (a tek slavistike mi ne fali u okruženju 😄), da ne bih bio izložen tome. Doživeću svakako izgovoreno na svoj način, bukvalnost samo gura sve u dublje ponore 😄

{{message}}

{{item.title}}