The Man with the Iron FistsPogledaj trailer!

Film

akcija (2012)

The Man with the Iron Fists

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,449%
The Man with the Iron Fists

Naslov:

Čovjek sa željeznim šakama

Godina:

2012

Žanr:

akcija

Trajanje:

95 min

Režija:

RZA

Scenario:

Eli Roth
, RZA


Glavne uloge:


Russell Crowe
  >  Jack Knife
Lucy Liu
  >  Madam Blossom
Kuan Tai Chen
  >  Gold Lion
Chia-Hui Liu
  >  Abbott
Byron Mann
  >  Silver Lion
RZA
  >  Blacksmith
Daniel Wu
  >  Poison Dagger
Rick Yune
  >  Zen Yi, The X-Blade
Cung Le
  >  Bronze Lion
Dave Bautista
  >  Brass Body
Jamie Chung
  >  Lady Silk
Yoyao Hsueh
  >  Copper Lion
Andrew Ng
  >  Senior Monk
Zhu Zhu
  >  Chi Chi
Telly Liu
  >  Iron Lion

Opis:


Sedam klanova, a samo jedno blago. Kina u 19. stoljeću. U Jungle Villageu, domu nekolicini zaraćenih klanova, kovač (RZA) sela stvorio je smrtonosno oružje s namjerom da kupi slobodu svoje voljene Lady Silk (Jamie Chung) te da zajedno napuste selo. Guverner (Terence Yin) regije naredi klanu Lavova i njihovom vođi Zlatnom Lavu da štite veliku pošiljku zlata koja mora tuda proći. No Zlatnog Lava (Kuan Tai Chen), izdaju njegovi podređeni - Srebrni (Byron Man) i Brončani Lav (Cung Lea), koji planiraju ukrasti bogatstvo. Koristeći kaos koji je nastao u borbi s klanom Hijena, oni dopuste da Otrovni Bodež (Daniel Wu), guvernerov pomoćnik, ubije Zlatnog Lava. Sin Zlatnog Lava, Zen-Yi (Rick Yune) dozna o ubojstvu svog oca te krene u selo tražeći osvetu. U međuvremenu, carev tajni izaslanik Jack Knife (Russell Crowe) stiže u selo, kako bi pazio na zlato te se smjesti u bordelu koji vodi Madam Blossom (Lucy Liu), gospodarica Lady Silk.
RZA, ili punim imenom Robert Fitzgerald Diggs, poznati američki reper, producent i dio jednog od najboljih hip-hop bendova zadnjih 30-ak godina, Wu-Tang Clana, zajedno s Elijem Rothom, kojeg se sjećamo kao Donnyja The Bear Jaw iz Tarantinovog „Nemilosrdni gadovi, snimio je ovaj žestoki borilački film u Šangaju i na drugim lokacijama po Kini, kako bi dojam koji ostavlja bio što stvarniji i uvjerljiviji. U suradnji s Howardom Drossinom, RZA je snimio i soundtrack te okupio impresivnu postavu koja je filmu podarila balans rola - kombinaciju glumačkih zvijezda poput Russella Crowea, Lucy Liu, bivše MTV reality zvijezde Jamie Chung, te provjerenih majstora borilačkih vještina poput kickboxera Cunga Lea, wrestlera Davida Bautiste te borca Ricka Yunea. Zanimljvo je da je Quentin Tarantino potpisao svoju ulogu u filmu kao „presents zbog dugogodišnje suradnje s RZA-om, koji mu je dao glazbu za nekolicinu njegovih filmova.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (5)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • bojanadj
    Senior translator
    23.04.2013. 12:00
    Pregledala sam sve, jer je u nečijoj obradi prevoda pisalo "nije kraj, ima još"LOL
  • srkis
    Senior translator
    23.04.2013. 10:34
    [QUOTE=bojanadj]Odgledah iz dva puta i ovaj film. Moram priznati da nemam nikakvo mišljenje. Ravna linija, kao emotivna klinička smrt Confused [/QUOTE]
     
    Ja imam... (mislim, mišljenje)LOL Samo maher ranga Tarantina može potpunu besmislicu da pretvori u vrhunsku foru (tipa, ubio sam Hitlera još 1944., na bioskopskoj predstavi u Parizu). Kod većine drugih to ostaje ono što je, u startu, i bilo - besmislica. Pa tako i ovo. Čak ni šmeker kakav je Rasel Krou ovde ništa nije mogao da spase. Prosto, nije imao šta.
     
    PS. Ko je imao strpljenje da odgleda (ili premota) odjavnu špicu, mogao je da vidi retku svetlu tačku ove papazjanije: de facto trejler za drugi deo (nastavak)... E, to me nasmejalo!
  • bojanadj
    Senior translator
    23.04.2013. 08:53
    Odgledah iz dva puta i ovaj film. Moram priznati da nemam nikakvo mišljenje. Ravna linija, kao emotivna klinička smrt Confused

{{message}}

{{item.title}}