The Twilight Saga: EclipsePogledaj trailer!

Film

drama, ljubavni, fantazija, avantura (2010)

The Twilight Saga: Eclipse

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
4,949%
The Twilight Saga: Eclipse

Naslov:

Sumrak saga: Pomrčina

Godina:

2010

Žanr:

drama, ljubavni, fantazija, avantura

Trajanje:

124 min

Režija:

David Slade

Scenario:

Melissa Rosenberg
, Stephenie Meyer


Glavne uloge:


Peter Facinelli
  >  Dr. Carlisle Cullen
Billy Burke
  >  Charlie Swan
Paul Jarrett
  >  Mr. Biers
Anna Kendrick
  >  Jessica
Iris Quinn
  >  Mrs. Biers
Elizabeth Reaser
  >  Esme Cullen
Kristen Stewart
  >  Bella Swan
Michael Welch
  >  Mike
Sarah Clarke
  >  Renee
Robert Pattinson
  >  Edward Cullen
Christian Serratos
  >  Angela
Jackson Rathbone
  >  Jasper Hale
Xavier Samuel
  >  Riley
Justin Chon
  >  Eric
Ashley Greene
  >  Alice Cullen

Opis:


Filmovi 'Sumrak' i 'Mladi mjesec', koje je u Hrvatskoj pogledalo preko 250 tisuća ljudi, a koji su u svijetu zaradili preko 1.2 milijarde dolara, ovog ljeta dobivaju treći nastavak pod nazivom 'Pomrčina'. Bella i Edward ponovno su zajedno, ali njihovoj vezi prijeti nova sila: zla vampirica koja želi svoju osvetu. Bella će biti prisiljena birati između svoje prave, istinske ljubavi Edwarda i prijateljstva s Jacobom dok se nastavljaju opasne bitke između vampira i vukodlaka. Ali, postoji još jedan izbor s kojim će Bella biti suočena: smrtnost ili besmrtnost?

S najvećom produkcijom do sada i superzvijezdama Robertom Pattinsonom i Kristen Stewart, pod scenarističkom adaptacijom Melisse Rosenberg i redateljskom palicom Davida Sladea, film 'Pomrčina' oduševit će gledatelje vizualnim stilom, odličnim glumačkim izvedbama i nevjerojatnom bezvremenskom ljubavnom pričom za sve generacije!
  • Slično za pogledati
  • Komentari (49)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • batak1
    eXtreme member
    09.07.2010. 23:09
    hvala. jedva cekam da pocnem sa citanjem. naravno da ne moze da se film preslika. da mi je da vidim tog rezisera koji ce u 2 sata filma da opise svaku radnju i karaktere iz knjige. ja sam pobornik knjiga ali ne propustam ni filmove radjene po knjigama.jedina knjiga za koju mislim da je preslikana je narnija.
  • bojanadj
    Senior translator
    09.07.2010. 09:29
    Draga, ja sam se knjigama oduševila. Ne samo zato što je sve mnogo opširnije i detaljnije i što sam ljubitelj knjiga, uopšteno, već i zato što filmovi ne mogu da preslikaju i predstave karakter likova kao knjige. U prvom filmu stavili su akcent na njihovu ljubav, u drugoj na torugao... Mene su knjige sve vreme držale ne samo zbog ljubavi, posle i torugla, koliko zbog porodice Kalenovih- prelepo predstavljeni odnosi, različitosti i ljubav koju jedni prema drugima gaje. Pored toga, npr, Edvard je na filmu predtavljen kao ozbiljan, dok u knjigama on se jako često šali i smeje, zabavlja ga sve što ima veze sa njom; Emet- u filmu nije bilo dovoljno "prostora" za njega, a u knjigama sam prosto obožavala delove u kojima se pojavljuje i uvek sam se smejala njegovim rečenicama i postupcima...
    Uostalom, videćeš i sama. Wink
    bojanadj2010-07-09 09:38:51
  • batak1
    eXtreme member
    09.07.2010. 09:02
    ja sam tek sad odgledala prva dva dela treci je na cekanju ali prema onome sto sam videla u filmu i tu dubinu ljubavi izmedju njih dvoje povuklo me je da procitam knjigu tako da sam skinula sva cetri dela knjige i jedva cekam da pocenem jer reci su reci i mnogo bolje iskazuju nego slika(kod mene ne vazi ono slika je 1000 reci).

{{message}}

{{item.title}}