TickledPogledaj trailer!

Film

dokumentarni (2016)

Tickled

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
7,695%
Tickled

Naslov:

Zagolican

Godina:

2016

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

92 min

Režija:

Dylan Reeve
, David Farrier


Glavne uloge:


Dylan Reeve
  >  Himself
David Farrier
  >  Himself
Hal Karp
  >  Himself
David Starr
  >  Himself
David D'Amato
  >  Himself

Opis:


Novinar David Farrier naiđe na tajanstveno natjecanje u škakljanju na internetu. Dok zadire dublje, nailazi na žestok otpor, ali to ga ne zaustavlja da dopre u srž priče čudnije od fikcije.
Nakon što naiđe na bizaran online video "natjecateljske izdržljivosti u škakljanju", u kojem su mladi muškarci plaćeni da ih svežu i škakljaju, novinar David Farrier zatraži intervju s tvrtkom. No dobije šokantan odgovor - pošiljatelj se izruguje Farrierovoj seksualnoj orijentaciji i prijeti ekstremnim pravnim akcijama ako bude kopao dublje. Stoga, poput svakog dobrog novinara suočenog s nasilnikom, on napravi upravo suprotno: posjećuje skrivene škakljačke prostore u Los Angelesu te otkriva golemo carstvo poznato po maltretiranju i ugrožavanju života onih koji su prigovorili protiv svog sudjelovanja u tim filmovima.
Što više istražuje, postaje sve čudnije dok on otkriva tajne identitete i kriminalne aktivnosti. Otkrivanje istine postaje Farrierova opsesija, unatoč sve zlokobnijim prijetnjama i upozorenjima. Uz humor i odlučnost, Farrier i suredatelj Dylan Reeve iskorištavaju sve raspoložive resurse kako bi do kraja istražili ovu škakljivu crvotočinu.

Obradio/la:

Kneginja
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • bokidante
    Active member
    16.01.2018. 16:22
    Odličan dokumentarac! 10/10

{{message}}

{{item.title}}