True BluePogledaj trailer!

Film

drama, kriminalistički, triler (2001)

True Blue

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
5,2
True Blue

Godina:

2001

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

101 min

Režija:

J.S. Cardone

Scenario:

J.S. Cardone


Glavne uloge:


Tom Berenger
  >  Rembrandt Macy
Lori Heuring
  >  Nikki
Richard Chevolleau
  >  Toots
Albert Chung
  >  Eddie Trang
Joseph Di Mambro
  >  Joey Palo (as Joseph DiMambro)
Len Doncheff
  >  Koko
Frederick Flynn
  >  C.J. (as F.J. Flynn)
Pamela Gidley
  >  Beck
Shawn Lawrence
  >  Bass
Leo Lee
  >  Benny Lee
Jefferson Mappin
  >  Cronk
Alec McClure
  >  Bouton
Yanna McIntosh
  >  Anna
Barry Newman
  >  Monty
Soon-Tek Oh
  >  Tiger

Opis:


U Central Parku pronađena je odsječena šaka, a policajci ne znaju ni kome je pripadala ni kako je tamo dospjela. Od samog početka ovo je slučaj s mnogo više pitanja, nego odgovora, za kojima traga iskusni njujorški detektiv Rem Macy (Tom Berenger).

Tajanstveno ubojstvo vodit će ga od podzemlja Kineske četvrti sve do utjecajnih moćnika u gradskoj vijećnici. Kad otkrije identitet žrtve, Macy upozna i žrtvinu cimericu (Lori Heuring), koja se u strahu za vlastiti život useli u detektivov stan. Međutim, dok se Macy upliće u njenu mrežu, ispostavi se da uplašena djevojka i nije tako bespomoćna."Murjak do kraja" je uzbudljiva kriminalistička drama smještena u mutni, zastrašujući svijet ubojstava, korupcije, pohlepe, prostitucije, nasilja i sumnjivih klubova, u kojem se na svakom koraku mogu dogoditi neočekivani preokreti. Prokušan u glumačkom poslu, baš kao što je i lik kojeg tumači u policijskom, Tom Berenger uspijeva ovaj televizijski triler scenarista i redatelja J.S. Cardonea uzdići iznad prosjeka svojom uvjerljivom interpretacijom istražitelja kojeg slučaj opsjedne toliko da za trenutak počne gubiti točnost prosudbe, ali ipak ostaje - "Murjak do kraja"!
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Shadowzone

    Shadowzone (1990)

    naučna fantastika, horor

    Scientists experiment with Extreme Dream Sleep and find a Parallel Dimension. Now they find the door works both ways and something has come through.
  • Outside Ozona

    Outside Ozona (1998)

    drama, komedija, ljubavni, triler

    Dok moćan glas radijskog DJ-a (Taj Mahal) ispunjava eter vrele jugozapadne noći svojim oštrim društvenim komentarima, sedam izgubljenih duša pokušava pobjeći svojim prošlostima, ali ispred njih je...
  • Shadowhunter

    Shadowhunter (1993)

    drama, akcija, horor

    A burned-out LA cop is sent to a Navajo reservation to bring back a murder suspect. The cop must traverse a forbidden desert territory and struggle against his suspect's mystical powers.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}