Film

komedija, akcija (2004)

Tu gaijeu

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,8
Tu gaijeu

Naslov:

Tu gaijeu

Godina:

2004

Žanr:

komedija, akcija

Trajanje:

116 min

Režija:

Hun-Su Park

Scenario:

Hun-Su Park


Glavne uloge:


Joong-Hoon Park
  >  Jung-tae
Scott Phillips
  >  Tony
Cha Tae-hyun
  >  Hoon
Eun-jeong Han
  >  Ji-seon

Opis:


A credit shark and a defrauding cab driver come across a suitcase which happens to take them through a journey of their life.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Yeopgijeogin geunyeo

    Yeopgijeogin geunyeo (2001)

    drama, komedija, ljubavni

    Priča o velikoj ljubavi… Večiti student upoznaje devojku koja je po svemu idealna, osim po ponašanju, ali njene osobine, još je nije upoznao. Strpljivo trpi njene ispade, sa željom da je učini...
  • Baramgwa hamjje sarajida

    Baramgwa hamjje sarajida (2012)

    istorijski, komedija, akcija

    In late 18th century ice is a commodity more valuable than gold. When corrupt officials conspire to form a monopoly and fix its price, a gang of 11 professionals is formed to steal all the royal ice...
  • Kwa-sok-seu-kaen-deul

    Kwa-sok-seu-kaen-deul (2008)

    drama, komedija, muzika

    A radio DJ/entertainer in his 30s suddenly learns he may be a grandfather, thanks to a young girl who has a baby son and claims to be his daughter.
  • Bo bui gai wak

    Bo bui gai wak (2006)

    drama, komedija, akcija, avantura

    Djetinjstvo Fong Ka Hoa (Jackie Chan) nije bilo baš idealno. Rano izbačen iz škole vrlo se brzo našao prepušten sam sebi. To ga je prisililo da se okuša u kocki u čemu nije odveć uspješan pa...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • AlexDeLarge
    eXtreme member
    15.02.2022. 19:21
    Zajebantski filmWink, u sustini zanimljiv da se pogleda. Bas ima dosta stvari, crnog humora, blesavih dijaloga i radnji, komicnih scena tuce, jurnjave, snalazenja, lucidnih zakljucaka, mogucih ishoda, i razmislanja, mora i policijska cuska pistoljem po slemu Smile, niko skoro nije "normalan" osim mozda jedne osobe.

    Radi se o uterivacu dugova Park Jung-tae koji je dosao da iznudi novac ( ili bubreg) od  Kim Hoon-a   koji se bavi, tj. razvozi likove do njihovih stanova nakon burnog provoda, a opterecen je i kreditima , tu se na pocetku uplice jos jedan potrazivac.
     
    Prava radnja pocinje nakon toga, kada prilikom voznje Amerikanca Tonija koji je homoseksualac, (osim scene kod njega u stanu, i malo pred kraj filma kod istrage NIS-a a to je cak i komicno, nema pomena, dakle njih dvojica nisu homoseksualci, a i bolje proturiti kroz komediju otvoreno, nego prikriveno kod ozbiljnih filmova) zajedno sa Parkom, Kim pobrka kola, i Toni ostane bez akten-tasne koja sadrzi nesto vazno a mafija je zainteresovana za njen sadrzaj.

    I onda krecu peripetije, ukljucuju se redom svi prvo mafija, a onda i sluzba NIS, a njih dvojica traze pomoc od jos jedne osobe, koja ce na kraju filma da im pomogne u onome sto su naumili.

    Jedino sto mi je zasmetalo je bespotrebna vika i dreka, i jedine scene koje su mi bespotrebne su u onom centru, mogli su bolje mesto da odaberu, ili malo vise da ukljuce trecu osobu. Sve ostalo mi je ok.
    Sve u svemu, dobra komedija za relaksaciju.
    AlexDeLarge2022-02-16 13:03:57

{{message}}

{{item.title}}