Un Disfraz para Nicolas

Film

animirani (2020)

Un Disfraz para Nicolas

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,1
Un Disfraz para Nicolas

Naslov:

Kostim za Nicholasa

Godina:

2020

Žanr:

animirani

Trajanje:

80 min

Režija:

Eduardo Rivero

Scenario:

Miguel Ángel Uriegas

Opis:


Film govori o Nicholasu, 10-godišnjem dječaku s Downovim sindromom koji uz pomoć različitih kostima kreće u čarobnu pustolovinu kako bi spasio svog rođaka od noćnih mora i cijelo kraljevstvo uronjeno u kaos.
Nicholas je 10-godišnji dječak s Downovim sindromom. Svake godine, za proslavu rođendana, majka bi mu napravila kostim. Bio je majmun, hrabri gusar, divovski zmaj... Sve što je moglo potaknuti njegovu beskrajnu maštu. Nažalost, majka mu je preminula, a Nicholas je završio sa svojom dragom bakom Mijom, djedom Thomasom i rođakom Davidom koji pati od noćnih mora. Nicholas ima samo jedno sjećanje na svoju majku, stari kovčeg sa svim svojim čarobnim kostimima. S njima će krenuti u pustolovinu kako bi spasio svog rođaka od njegovih mora i, usput, cijelo kraljevstvo uronjeno u kaos.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Easy Does It

    Easy Does It (2019)

    kriminalistički, komedija, avantura

    When best friends, Jack and Scottie, get a once in a lifetime shot at hidden loot, they take off on a cross-country adventure turned crime spree. With a whiny accidental hostage in tow, and a...
  • Among the Shadows

    Among the Shadows (2019)

    akcija, triler, horor

    Privatna istražiteljica mora razotkriti ubistvo svog ujaka dok čuva tajnu da je potomak vukodlaka ….
  • Alone We Fight

    Alone We Fight (2018)

    akcija, ratni

    Suočavajući se s sve manjim izgledima za uspeh, mala, ali odlučna grupa američkih vojnika upušta se u opasnu neprijateljsku teritoriju u misiji da spreče nemačku jedinicu koja napreduje da probije...
  • The Great War

    The Great War (2019)

    drama, ratni

    Tokom poslednjih dana Prvog svetskog rata, grupa američkih vojnika šalje se iza neprijateljskih linija da spase izgubljeni vod.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}