Verdens verste menneskePogledaj trailer!

Film

drama, komedija, ljubavni (2021)

Verdens verste menneske

Ocjena korisnika
Odlično!
7,8
Verdens verste menneske

Naslov:

Najgora osoba na svijetu

Godina:

2021

Žanr:

drama, komedija, ljubavni

Trajanje:

128 min

Režija:

Oh Nan-Ju

Scenario:

Oh Nan-Ju
, Eskil Vogt


Glavne uloge:


Marianne Krogh
  >  Eva
Anders Danielsen Lie
  >  Aksel
Vidar Sandem
  >  Per Harald
Thea Stabell
  >  Åse
Gisle Tveito
  >  Sound engineer tv debate
Mia McGovern Zaini
  >  Eva
Nataniel Nordnes
  >  Comic Book Fan
Karen Røise Kielland
  >  Tone
Eia Skjønsberg
  >  Nathalie
Savannah Marie Schei
  >  Eva
Hans Olav Brenner
  >  Ole Magnus
Are Skeie Hermansen
  >  Publishing Editor
Anna Dworak
  >  Kathrine
Maria Grazia Di Meo
  >  Sunniva
Torgny Amdam
  >  Director
Renate Reinsve
  >  Julie
Helene Bjørneby
  >  Karianne
Herbert Nordrum
  >  Eivind
Sigrid Sollund
  >  Journalist
Ruby Dagnall
  >  Young Actor
Tom Espen Pedersen
  >  Statist
Rebekka Jynge
  >  Marthe Refstad
Deniz Kaya
  >  Adil

Opis:


Julie uskoro navršava tridesetu i život joj je u rasulu. Zapustila je svoje talente, a veza sa starijim i uspješnim Akselom više je ne ispunjava. Kada na zabavi upoznaje mladog i šarmantnog Eivinda, Julie prekida s Akselom i baca se u novu vezu kako bi dala vjetar u leđa svom ustajalom životu. No shvatit će da je za neke životne odluke ipak prekasno.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (5)
  • Licorice Pizza

    Licorice Pizza (2021)

    drama, komedija, ljubavni

    Priča u čijem su središtu Alana Kane i Gary Valentine, njihovo odrastanje, snalaženje kroz život i prve ljubavi, smeštena u dolinu San Fernando, 1973. godine.
  • Bergman Island

    Bergman Island (2021)

    drama, komedija, ljubavni

    Film istražuje neku poveznost, vidljivu ili nevidiljivu, između umetnika i umetnosti. Filmski par Toni i Kris dolaze na ostrvo Faro u Švbedskoj - sa različitim scenarijima u različitim stepenima...
  • Druk

    Druk (2020)

    drama, komedija

    Martin je nastavnik u srednjoj školi, koji se oseća starim i umornim. On je stalno u sukobu sa učenicima i njihovim roditeljima. Sa svoja tri učenika kreće u eksperiment kojim bi dokazao koliko je...
  • Petite maman

    Petite maman (2021)

    drama, fantazija

    Nelly je upravo izgubila baku i pomaže roditeljima da očiste njenu kuću. Počinje da istražuje i obližnu šumu, Jednog dana sreće vršnjakinju koja gradu kućicu na drvetu...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    21.01.2023. 06:04
    Meni se uglavnom dopao, prijao mi je upliv u lutanja naše junakinje, navijao sam za to da pronađe sebe kroz svu tu nesigurnost, razočarenja, sumnje u sebe, veze, sam svoj život. Sa druge strane, udaljen sam, ponovo, svetlosnim godinama od, eto, nečega što bi trebalo da je gotovo pa generacijski film, priča, koliko god lična, ipak i o vremenu u kojem živimo, sumnjama koje nas manje-više sve, svakoga na svoj način, more. Ipak, pored sve univerzalnosti teme, pri svemu i meni lepo ispričane, sa sjanom glumičicom (nevezano za nagradu u Kanu, prosto mi je prirodna), um mi je često bio na nekoj petoj strani, u sasvim pedesetim dilemama, iako naravno da inače ne tražim odveć identifikaciju u likovima, niti očekujem da se film pa obraća lično meni, te mi je možda i upravo zbog otkrivanja uma, života i dvojbi nekog tamo meni kao dalekog sveta, i prijao, ponovo i zbog svojih ljudskih, nesavršenih putanja junakinje.  Najkraće, dopreo je do mene. Smile Valjalo bi da napravim sebi i kakav mini maraton filmova Joachima Triera, ponešto sam gledao odavno, drugo pa propustio, treće obećao (subrianci verovatno) da ću overiti i javiti se u nekoj tamo temi, taman me je ugođaj ovog filma vratio na taj putić. 
  • klass
    Active member
    29.08.2022. 21:53
    Ukoliko sam dobro shvatio...ovo je prica iz zivota jedne devojke, prica o jednom delu njenog zivota...I eto, uspeo sam da gledam do 60. minuta, do dela kada ostavlja decka.

    Pa,strasno!!! U zivotu se svasta desava, i dobre i lose stvari, i lepe i ruzne, i vesele i tuzne...Ovo je jedan od retkih filmova koji ne izaziva bilo kakvu emociju, makar jedan kiseo osmeh da izazove..Nista.

    Izuzetno, izuzetno dosadan film. Eto, ja sam nekako uspeo da gledam sat vremena, moja supruga nekih petnaestak minuta duze. ;)

    Ocena 5.
  • 29.08.2022. 09:29
    Izvrstan film, ne sjećam se kad mi je neki ovako dobro sjeo. 9/10.

{{message}}

{{item.title}}