VuelvenPogledaj trailer!

Film

misterija, fantazija, horor (2017)

Vuelven

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
6,9
Vuelven

Naslov:

Tigrovi se ne boje

Godina:

2017

Žanr:

misterija, fantazija, horor

Trajanje:

83 min

Režija:

Issa López

Scenario:

Issa López


Glavne uloge:


Tenoch Huerta
  >  El Chino
Ianis Guerrero
  >  Caco
Nery Arredondo
  >  Morro
Paola Lara
  >  Estrella
Juan Ramón López
  >  El Shine
Rodrigo Cortes
  >  Pop
Hanssel Casillas
  >  Tucsi

Opis:


Kad joj je majka iznenada nestala ostavivši je samu, mlada Estrella završila je na ulici i pridružila se nadi djece, pokrećući opasne i tragične događaje u trećem film meksičke filmašice Isse Lopez.
Ovo je priča koja napokon daje glas cijelom jednom naraštaju djece koje je društvo napustilo i zaboravilo.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (11)
  • Harpoon

    Harpoon (2019)

    komedija, horor

    Rivalries, dark secrets, and sexual tension emerge when three best friends find themselves stranded on a yacht in the middle of the ocean desperate for survival.
  • The Last Drive-In with Joe Bob Briggs

    The Last Drive-In with Joe Bob Briggs (2018)

    komedija, fantazija, horor

    Joe Bob se vratio! On uživa u gledanju B-filmova i pružanju informacija o tome šta se dešava u pozadini i iza kulisa svog tog užasa...
  • Anything for Jackson

    Anything for Jackson (2020)

    horor

    After losing their only grandson, Jackson, in a car accident, grief-stricken Audrey (Sheila McCarthy) and Henry (Julian Richings), a doctor, kidnap Henry's pregnant patient with the intention of...
  • The Cleaning Lady

    The Cleaning Lady (2018)

    triler, horor

    U nameri da skrene sebi misli sa afere, ljubavnica reši da se sprijatelji sa čistačicom čije je lice prekriveno ožiljcima. Uskoro otkriva da su ti ožiljci mnogo dublji nego što izgleda.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    31.10.2022. 13:27
    Pa da. Najbolje da ćeš ići ponovno gledati neki film pod izlikom "bilo je to prije 50 godina, ali zašto mi se ono nije svidio, zbog priče, glume ili nečega drugog?".
    Osim toga, ne treba sve ni komentirati. Ima tu podosta lurkera, red je da krenu i oni pomalo pisati dojmove za naslove gdje dosad nije nitko ništa stavio.
  • puppet_master
    eXtreme member
    31.10.2022. 13:09
    Ne sećam se oko zlatnih ribica, uveren sam da nema animiranih maštarija, bekstva u bajke, drugačiji stil autora prosto, tek jeste o deci prepuštenoj sami sebima. A ovo drugo, ne znam koliko vredi ali mi se sviđa ideja da komotno piskaram tek generalne utiske, da se oslobodim makar te presije da sam tobože obavezan da naškrabam na silu makar par rečenica. To je, pored lenjosti i života kakav već vodim, jedan od razloga zašto se javim po temama daj bože svakog desetog filma koji pogledam, lakše je bez presije. Thumbs Up
  • JoxerTM
    eXtreme member
    31.10.2022. 08:53
    Ta dva koje si naveo jesu slična ideja, no u niti jednom od tih koje si naveo nema zlatnih ribica ni animiranih maštarija, ali zato ima prostitucije jer je to kao nešto grozno. Ma daj.

    Salaam Bombay je meni bio predosadan tako da od mene preporuku nema. Negdje smo spominjali filmske uspavanke pa eventualno u slučaju nesanice.
    Pixote sjećam pokoje scene samo, ali čim se ne sjećam previše znači da mi nije bio nevjerojatno dosadan pa da mu to zapamtim. Njega onda (napola) preporučujem. Sleepy

    Vidiš da vrijedi itekako kad imaš generalni utisak. Ili kad ga nemaš.

{{message}}

{{item.title}}