We Are the Dream: The Kids of the Oakland MLK Oratorical FestPogledaj trailer!

Film

istorijski, dokumentarni (2020)

We Are the Dream: The Kids of the Oakland MLK Oratorical Fest

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,1
We Are the Dream: The Kids of the Oakland MLK Oratorical Fest

Naslov:

Mi smo san: Nasljeđe dr. Kinga

Godina:

2020

Žanr:

istorijski, dokumentarni

Trajanje:

58 min

Režija:

Amy Schatz


Glavne uloge:


Mara Hruby
  >  Self - Audience member

Opis:


Program koji predstavlja natjecanje u govorništvu „Dr. Martin Luther King“ gdje se mladi pripremaju i prezentiraju osobne izjave u kojima promišljaju o nasljeđu dr. Kinga i kako se ono odražava na njihove živote.
Svake godine stotine djece od jaslica do završnog razreda srednje škole sudjeluju u festivalu Oakland MLK Oratorical, uzbudljivom natjecanju u javnom govorništvu gdje recitiraju poeziju i govore, i izdane i originalne, inspirirane životom i ostavštinom dr. Martina Luthera Kinga Jr. MI SMO SAN: NASLJEĐE DR. KINGA je pogled na događaj na kojem mladi ljudi podižu svoje glasove o problemima koji su im važni i portret jedinstvene zajednice koja ih slavi i podupire. Dokumentarac prikazuje festival MLK Oratorical udruženih škola Oaklanda u Kaliforniji, jedno od mnogih govorničkih natjecanja koja se odvijaju u zajednicama diljem zemlje i slijedi učenike iz škola diljem grada u mjesecima prije 40. godišnjeg festivala dok vježbaju govore u učionicama i domovima nadajući se željenom mjestu u završnici.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Chimp Empire

    Chimp Empire (2023)

    dokumentarni

    A vast community of chimpanzees thrives in a forest in Uganda, navigating complex social politics, family dynamics and dangerous territory disputes.
  • Swan Song

    Swan Song (2021)

    drama, ljubavni, naučna fantastika

    U bliskoj budućnosti, čovek koji boluje od smrtonosne bolesti traži način da sačuva svoju ženu i sina od saznanja da mu se bliži smrt, tako što će klonirati sam sebe...
  • Ramy

    Ramy (2019)

    drama, komedija, ljubavni

    Ramy, sin egipatskih imigranata, kreće na spiritualistički put kroz svoj New Jersey, rastrzan između svoje muslimanske zajednice koja smatra da je život konstantan test, svojih...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}