3 Body ProblemPogledaj trailer!

TV serija

drama, fantazija, avantura (2024)

3 Body Problem

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
6,8
3 Body Problem

Godina:

2024

Žanr:

drama, fantazija, avantura

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:


Gerard Monaco
  >  Collins
Edmund Kingsley
  >  Jeremiah
Avital Lvova
  >  Ramanujan
Hélène Viviès
  >  Lecompte
John Dagleish
  >  Felix
Bea Svistunenko
  >  Laeticia
Stephen Rahman Hughes
  >  Anwar Suleiman
Vedette Lim
  >  Vera Ye
Géraldine Chevalley
  >  Swiss Hotel Tourist
Andy M Milligan
  >  Cult Member
Adrian Edmondson
  >  Denys Porlock
Rosalind Chao
  >  Ye Wenjie

Opis:


Smešten u pozadini kineske kulturne revolucije 1960-tih, tajni vojni projekat šalje signale u svemir za uspostavljanje kontakta sa vanzemaljcima. Vanzemaljska civilizacija na rubu uništenja hvata signal i planira invaziju na Zemlju. U međuvremenu, na Zemlji počinju da se formiraju različiti kampovi koji planiraju ili da požele dobrodošlicu superiornim bićima i pomognu im da preuzmu svet koji se smatra korumpiranim, ili da se bore protiv invazije.

Obradio/la:

IgaBiva

Pročitaj recenziju serije 3 Body Problem:

 • Slično za pogledati
 • Komentari (46)
 • Ark: The Animated Series

  Ark: The Animated Series (2024)

  animirani, akcija, avantura

  Animirana serija Ark: The Animated Series, temelji na pustolovnoj videoigri Ark: Survival Evolved. U glumačkoj postavi animirane serije nalaze se brojna poznata imena, a glasove jednima od glavnijih...
 • Immaculate

  Immaculate (2024)

  horor

  Samostanski horor sa Sydney Sweeney, zvijezdom serije „Euphoria”, u glavnoj ulozi! Cecilia, žena s dubokom vjerom, započinje novo poglavlje u svom životu kad je s velikim entuzijazmom dočekana u...
 • Manhunt

  Manhunt (2024)

  drama, istorijski, triler

  Zavernički triler o jednom od najpoznatijih, ali najmanje shvaćenih zločina u istoriji. Ovo je zapanjujuća priča o lovu na Džona Vilksa Buta nakon ubistva Abrahama Linkolna dok sudbina zemlje visi...
 • Gisaengsu: Deo geurei

  Gisaengsu: Deo geurei (2024)

  akcija, naučna fantastika, horor

  Kad nepoznati paraziti počnu nasilno preuzimati ljudske domaćine i postajati sve moćniji, čovječanstvo se mora suprotstaviti toj rastućoj prijetnji.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • shamag
  member
  24.05.2024. 13:06
  [QUOTE=uredi ovo]Ne znam kineski, engleski prijevod je... engleski prijevod, a prijevodi filmova i serija nisu "prevođenje enciklopedije" već uprošteni i ograničen na bitno 40-znakovski limitirani red koji ne smije ometati gledatelja... tu je srž problema svih tijela, a ne samo "San ti". Tako, prevoditelj mora pretpostaviti da će sve ono što ne prevede u filmu ili seriji gledatelj uspjeti "pokupiti" iz vizuelnog dijela.
  Odgledao sam svih 30 epizoda i s engleskim i s hrvatskim prijevodom, nekoliko dana kasnije sve mi je "sjelo". Priča nije ono što se na prvi pogled čini, priča je alegorija, metafora na sasvim drugu adresu.
  Kineska verzija je bešćutna do razine mehanike, robota. Sva ljubav koja je prisutna u seriji je u formi obožavanja kraja, zapravo "Kraja", Armagedona, "Uništitelja svijeta", što ne odudara od kršćanskog obožavanja smrti i očekivanja dolaska Mesije koji će neminovno značiti i kraj čovječanstva. Bolesno, zar ne?
  Nisam gledao Netflixov uradak, nemam vremena, život je prekratak da gubim vrijeme koje je jedino nenadoknadivo.
  [/QUOTE]
  gde si nasao hvatski prevod? ovde ima 6 epizoda koje izlaze jednom mesecno.  ovog meseca ni toliko.
 • puppet_master
  eXtreme member
  07.05.2024. 17:13
  [QUOTE=ar8c]Sve je tačno tako kako kažeš, ali pitanje je bilo da li ćemo za života videti misiju na Mars, pa se oko toga zabavljamo.  [/QUOTE]

  Sve i ako zbilja jeste (znaš da ne čitam stvarno ono na šta se nadovezujem LOL), lepota, kako je ja vidim glede mojeg piskaranja i glupiranja, je upravo u tome da širim priču i bavim se meni interesatnijim mislima, ne znam da se držim ionako nekakvih tema, ponajmanje tuđih, prosto je zabavnije ovako, ostavim mesta za ćaskanje. Smile Nebitno suštinski, nije problem ni bio u nezainteresovanosti ljudi, imamo previše problema na Zemlji, svemir je komplikovan, komplikovani su i odnosi vlade sa takvim poduhvatima, jedinog tela koje se uopšte može upuštati u takve avanture, a one u moćnijim zemaljama, sa sve predsednicima koji se ipak pitaju tu, se biraju na svega nekoliko godina, svemirski program se razvija po makar 15, 20, 30, a u pitanju su ludačke cifre za svaki iole krupniji korak, i tu je dolazilo do nesklada. Ko bi imao toliko cojones da odvoji nekoliko desetina triliona dolara u današnje vreme, ko bi stao iza takvog predsednika, ko bi sve ostao bez budžeta zbog toga,  a sve to dok bi tek neki tamo sledeći po redu dobio pohvale, ne pita se neki tamo narod išta ionako, ako moćne industrije ne vide zaradu u tome, nema opasnosti od rivala, nema straha u narodu koji se može više naplatiti od recimo terorizma, ekologije, zdravstva, ovoga-onoga, nije prosto moguće, opet jer je sve pogrešno postavljeno odavno, da neki baja u Beloj kući izađe pred novinare i kaže "idemo ovamo-onamo", sahranio bi sam sebe momentalno. Naravno da bi ljudi trebalo da su složniji, da nema gladi, ratova, sebičnih vodilja, da se ulaže u čovečanstvo, sve ono što nas i čini ljudima, da jasnije vidimo plodove toga, no dug je put do tako čega, nismo mi ni dečije bolesti preležali. Ono što ovo vreme čini boljim od ranijeg, je upravo taj napredak koji ja vidim bezmalo svuda, u ovom slučaju konkretno od drastičnog smanjenja troškova, i toga da su se eto i sanjari, vizionari umešali konačno u čitavu tu priču. Nije dovoljno, moraju imati ludu podršku svojih zemalja, ostalih milijardera, kompanija, moraju i zarađivati na tome usput, no sve se to rešava kako vidimo u hodu. Ide na bolje. Uz sve to sada ima više rivala u još ponekoj sada razvijenoj zemlji sa dovoljno volje da se petlja sa svemirom. 

  Neka Passengers i jeste površan filmić, ali je sjajan ambijent, ima lepih kadrova svemirskog putovanja, letelice, nešto čak i relativno objektivnih problema na kakve bi takav jedan let naišao. To tamo moralisanje zbog njegove odluke mi nije bilo previše interesantno ali su mi prosto slatki oboje bili. Nije puki ljubić kamufliran u naučnu fantastiku, dovoljno je interesantan i iz ponekog drugog ugla. Meni je to drag film. 
 • ar8c
  eXtreme member
  07.05.2024. 16:47
  Sve je tačno tako kako kažeš, ali pitanje je bilo da li ćemo za života videti misiju na Mars, pa se oko toga zabavljamo. Naravno da ima nekog napretka, ali jako je to sporo i nedovoljno. Odnosno, bolje reći, uslova za više od ovoga je bilo i ima, ali drugačiji su prioriteti, pare se slupaše u neke drugačije i destruktivnije rakete, ljude više ne privlači u toj meri pogled u zvezde. To je ono u čega sam lično razočaran, a što se svega drugog tiče - biće kako će biti.

  P.S. Kad me malo kriza uhvati, samo uzmem reprizu filma Passengers iz 2016. godine Obožavam taj film, bez obzira što će ga neki proglasiti limunadom. Jednostavno mi je priča izvanredna, a svemirska letelica jedna od najlepših koje sam video u SF filmovima. Apsolutno mogu da zamislim da provedem život sa nekim odabranim na putešestviju po svemiru, u onakvim uslovima kakvi su prikazani na filmu. Čak šta više, bilo bi to poželjno

{{message}}

{{item.title}}