Babylon BerlinPogledaj trailer!

TV serija

drama, kriminalistički, triler (2017)

Babylon Berlin

Ocjena korisnika
Odlično!
8,4
Babylon Berlin

Naslov:

Babilon Berlin

Godina:

2017

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

45 min

Autor:

Henk Handloegten
, Tom Tykwer
, Achim von Borries


Glavne uloge:


Liv Lisa Fries
  >  Charlotte Ritter
Volker Bruch
  >  Gereon Rath
Matthias Brandt
  >  August Benda
Waléra Kanischtscheff
  >  Fallin
Dmitri Alexandrov
  >  Selenskij (as Dimitri Alexandrov)
Denis Burgazliev
  >  Trochin
Leonie Benesch
  >  Greta
Lars Eidinger
  >  Alfred Nyssen
Misel Maticevic
  >  Der Armenier
Fritzi Haberlandt
  >  Elisabeth Behnke
Peter Kurth
  >  Bruno Wolter
Jens Harzer
  >  (credit only)
Peter Kurth
  >  Bruno Wolter
Ernst Stötzner
  >  (credit only)
Severija Janusauskaite
  >  Svetlana Sorokina

Opis:


Berlin u ludim 20-ima: metropola za darovite i ambiciozne i za one u gužvi. Ali ispod blještave površine osiromašene mase teže za boljim životom. To je vrijeme organiziranoga kriminala i političkog ekstremizma.
Babilon Berlin, proljeće 1929.: metropola u previranjima. Od gospodarstva do kulture, od politike do podzemlja – sve je zahvaćeno radikalnim promjenama. Špekulacije i inflacija već razdiru temelje još mlade Weimarske Republike. Rast siromaštva i nezaposlenosti u jakom je kontrastu s ekscesima i ekstravagancijom noćnoga gradskoga života i njegove goleme kreativne energije. Gereon Rath, mladi policijski inspektor iz Kölna, prebačen je u Berlin kako bi riješio kriminalni slučaj – pornografski obruč kojim upravlja berlinska mafija. Ono što se na prvi pogled čini kao jednostavno pitanje ucjene uskoro se pokaže skandalom koji će zauvijek promijeniti život Gereona i njegovih najbližih suradnika. Zajedno sa stenografkinjom Charlotte Ritter i partnerom Brunom Wolterom Rath se suočava sa zapetljanom mrežom korupcije, trgovine drogom i krijumčarenja oružja, što ga dovodi u egzistencijalni sukob jer se ne može odlučiti između lojalnosti i otkrivanja istine. Nama ostaje pitanje: tko je u ovoj priči prijatelj, a tko neprijatelj?
 • Slično za pogledati
 • Komentari (6)
 • Deutschland 83

  Deutschland 83 (2015)

  drama, ljubavni, triler

  Serija govori o događajima koji su se odvijali 80-ih u Nemačkoj. Martin Rauch (Jonas Nay) je poslat iz Istočne Nemačke na Zapad kako bi kao špijun prikupljao tajne podatke NATO-a.
 • Der Krieger und die Kaiserin

  Der Krieger und die Kaiserin (2000)

  drama, misterija, ljubavni

  Romantična drama o mladoj bolničarki koja se zaljubi neznanca. Simone (Franka Potente) radi kao bolničarka u psihijatrijskoj klinici u Wuppertalu i omiljena je među pacijentima, koji je zovu...
 • Das Boot

  Das Boot (2018)

  drama, ratni

  Jesen 1942. Okupirana Francuska. Podmornica U-612 spremna je za prvo putovanje, a mladi članovi posade i njihov novi kapetan Klaus Hoffman pripremaju se za sve brutalniji rat. Četrdeset mladića kreće...
 • Deutschland 86

  Deutschland 86 (2018)

  drama

  Napušteni od strane Moskve i očajni za novcem, vodstvo istočnonjemačkih zemalja gura svoje tajne operativce da eksperimentišu s globalnim kapitalizmom i spase svoj potonuti socijalistički brod...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • memich
  Translator
  15.10.2021. 14:03
  Počeo da gledam, odgledao sam par epizoda, serija slabo dopire do mene. Nekako me boli briga za svakog lika u seriji. Trebali su se potruditi da nas bolje upoznaju s likovima, ili da likovi budu dopadljiviji. Ni plesovi ne pomažu, podsjeća me na sezonu kad sam odustao od Outlandera, kad sam konstantno gledao neke valcere i pizde materine.

  Ima dobrih stvari u seriji, ali ima i ta mana s likovima koja bi mogla biti fatalna. Odgledat ću prvu sezonu pa ću vidjeti šta dalje.
 • frultux
  member
  02.04.2020. 23:01
  nedavno sam saznao za seriju, vrhunska prica, vrhunska produkcija!Thumbs UpThumbs Up
 • jocoiva
  Active member
  06.03.2020. 13:06
  Serija odlična v vseh pogledih