Cashmere Mafia

TV serija

drama, komedija (2008)

Cashmere Mafia

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,6
Cashmere Mafia

Naslov:

Kašmir mafija

Godina:

2008

Žanr:

drama, komedija

Trajanje:

60 min

Autor:

Kevin Wade


Glavne uloge:


Bonnie Somerville
  >  Caitlin Dowd
Julian Ovenden
  >  Eric Burden
Miranda Otto
  >  Juliet Draper
Lucy Liu
  >  Mia Mason
Peter Hermann
  >  Davis Draper
Frances O'Connor
  >  Zoe Burden
Lourdes Benedicto
  >  Alicia Lawson
Noelle Beck
  >  Cilla Gray
Daniel Gerroll
  >  Clive Hughes
Kate Levering
  >  Katherine Cutler
Tom Everett Scott
  >  Jack Cutting
Addison Timlin
  >  Emily Draper
Jack Yang
  >  Jason Chung
Kevin Kilner
  >  Clayton
Chris Beetem
  >  Sam Morgan

Opis:


Od autora 'Seksa i grada' stiže Kašmir mafija, nova serija koju nazivaju nasljednicom njujorške četvorke s dozom pameti i dosjetki a la 'Vrag nosi Pradu'. One su pokorile muški svijet i sada žele sve! Bez ikakve zadrške dijele tajne iz konferencijske dvorane i iz spavaonice i zato ih zovu Kašmir mafija.

Serija donosi humorističan i dirljiv pogled na četiri ambiciozne žene koje se oslanjaju jedna na drugu dok vladaju zahtjevnim poslom i burnim privatnim životom. One su pametne, aktivne, samouvjerene i znaju se nositi s lošim brakovima, kolegama koji žele doći na njihovo mjesto, dječjim recitacijama ili savršenstvom koje se traži na vrhu. Njihove ambicije ipak imaju cijenu. Iako kontinuirano nadmašuju muške kolege i partnere i u poziciji i u novcu, moraju neprestano čuvati leđa od konkurencije koja ih je spremna uništiti. Zato imaju jedna drugu, da se savjetuju i čuvaju si leđa!

U glamuroznom New Yorku stvari pokreću mediji, financijeri, marketing i četiri žene. One žive na Manhattanu i povezuju ih obrazovanje i poslovni uspjeh. Zoe Burden je najmlađa direktorica banke koja se neprestano trudi balansirati zahtjeve koje pred nju stavljaju karijera i uloga žene i majke. Mia Mason se uspinje prema rukovodećoj poziciji u izdavačkoj kući, a Juliet Draper je izvršna direktorica luksuznog hotelskog lanca, oštra na sastancima uprave i uspješna osnivačica humanitarne zaklade. Voditeljica kozmetičke tvrtke je Caitlin Dowd, kojoj izvrstan prosjek kvari samo neuspjeh na romantičnom planu.

Zoein meteorski uspjeh u banci Gorham prekine saznanje da njezina mlada štićenica u koju je polagala nade spava s predsjednikom uprave. Mogućnost da ostaje na poslu prekovremeno zaustavit će najava njezinog muža, arhitekta Erica, koji je dobio posao u Južnoj Karolini. Caitlin se suočava s neočekivanim osjećajima prema lijepoj asistentici i napokon počinje prihvaćati činjenicu da je zapravo gay. Mijin odnos s dečkom naruši njihov zajednički šef koji ih prisili da se natječu u jednom zadatku izravno jedno protiv drugoga. Julietin život promijeni se kada posumnja da ju njezin muž vara. Kada to postane jasno kao dan, loše joj vijesti prenesu Zoe, Caitlin i Mia. Ona to iznenađujuće dobro prihvati kao i činjenicu da se radi o ženi koju sve poznaju – i mrze. Dok Caitlin uči kako suptilno prići novom objektu njezine seksualne želje, Mia postaje svjesna da će dobivanje posla značiti gubitak dečka, a Zoe nastoji održati maksimum na poslu dok joj manje iskusni podređeni podmeću nogu. Njihova snaga i vjera u uspjeh leže upravo u dugoročnom prijateljstvu kojim pobjeđuju sve što im ubrzani život u New Yorku servira.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • The Starter Wife

    The Starter Wife (2008)

    drama, komedija

    A television show centered around Molly Kagan, the ex-wife of a Hollywood entertainment mogul who transitions into a fabulous independent life after her divorce.
  • Privileged

    Privileged (2008)

    komedija

    Želi li uživati u blagodatima svijeta bogatih i moćnih, morat će ove djevojke izvesti na pravi put! Priča počinje lošim danom Megan Smith (JoAnna Garcia). Ova 23-godišnja djevojka se nakon završenog...
  • Dirty Sexy Money

    Dirty Sexy Money (2007)

    drama

    Moć, privilegije i obiteljski novac nepredvidljiva su kombinacija. Živ dokaz toga jest njujorška obitelj Darling. Besramno bogati, smjestili su se visoko na društvenoj ljestvici Upper East Sidea...
  • Samantha Who?

    Samantha Who? (2007)

    misterija, komedija, ljubavni

    Dobiti priliku ispraviti loše poteze, izbjeći sve nedaće, opet proživjeti sretne trenutke, te svoj život započeti iznova, može se ne prvi pogled učiniti kao prava bajka, no lijepa Christina neće...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • CSInvestigator
    Translator
    07.11.2013. 02:12

    Cashmere Mafia (2008)
     

     

    Žanr:
    komedija, drama
     
    Uloge: Lucy Liu, Frances O'Connor, Miranda Otto, Bonnie Somerville, Julian Ovenden, Peter Hermann

    Jezik: engleski
     

    Radnja:

    Serija govori o grupi žena sa uspešnim poslovnim karijerama, koje su prijateljice još od fakulteta. Dok pokušavaju da usklade karijere sa porodičnim životom u Njujorku, prihvataju savete i pružaju podršku jedna drugoj.




    IMDB




    [TUBE]VFVJy9x21Ao[/TUBE]


    TITLOVI



     
    CSInvestigator2013-11-07 02:13:01

{{message}}

{{item.title}}