ChiefsPogledaj trailer!

TV serija

drama, kriminalistički, misterija, triler (1983)

Chiefs

Ocjena korisnika
-
8,1
Chiefs

Naslov:

Chiefs

Godina:

1983

Žanr:

drama, kriminalistički, misterija, triler

Trajanje:

200 min

Glavne uloge:


Charlton Heston
  >  Hugh Holmes
Danny Glover
  >  Marshall Peters
Paul Sorvino
  >  Sheriff Skeeter Willis
Keith Carradine
  >  Foxy Funderburke
Brad Davis
  >  Sonny Butts
Billy Dee Williams
  >  Tyler Watts (aka Joshua Cole)
Tess Harper
  >  Carrie Lee
Stephen Collins
  >  Billy Lee
Victoria Tennant
  >  Trish Lee
Leo Burmester
  >  Emmett Spence
J. Kenneth Campbell
  >  Dr. Tom Manton
James Brown Henderson
  >  Pieback Johnson
Kaiulani Lee
  >  Mrs. Butts
Paula Kelly
  >  Liz Watts
Novella Nelson
  >  Nellie Cole

Opis:


Three generations of police chiefs for a southern town go about their jobs while a serial murderer operates.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (2)
  • Vengeance: The Story of Tony Cimo

    Vengeance: The Story of Tony Cimo (1986)

    drama

    A story of the lives of a family from South Carolina torn apart after the murder of Bill and Myrtle Moon. Although the killer is caught, the judicial system takes too long for the Moon's devoted...
  • Nisser

    Nisser (2021)

    drama, fantazija, horor

    Jednoj tinejdžerki i njezinoj obitelji božićni blagdani pretvore se u noćnu moru kad otkriju drevno zlo koje progoni otok koji su odabrali za odmor.
  • In Harm's Way

    In Harm's Way (1965)

    drama, ratni

    Iznenadni napad Japanaca na Pearl Harbour osjetili su gotovo svi. Među manjinom koja nije diretno učestvovala u napadu je kapetan Rockwell Torrey, ali zato je njegov kolega Kimmell okrivljen za...
  • Greedy

    Greedy (1994)

    komedija

    Obitelj McTeague želi dio ostavštine bogatog strica, no on još nije mrtav. Dok se njegova obitelj pokušava obogatiti na staromodan način, stric Joe zlurado promatra kako podižu podmetanje i...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • puppet_master
    eXtreme member
    11.07.2022. 22:03
    Mini-serija Chiefs se danas smatra televizijskim klasikom a po sredi je priča koja se provlači kroz 40ak godina istorijata malene varoši američkog juga, Delano-a, ispunjenog nadom, prosperitetom ali i mračnim stranama, rasizmom i misterioznim,brutalnim ubistvima dečaka, zlodelima serijskog ubice kome se policija ponekada tek približila, no čija dela su prolazila nekažnjeno tokom svih tih decenija.
     
    Sama priča, kao naratora i jednog od delom centralnih likova, ima bankara Hugh Holmesa (Charlton Heston) koji nam dakle govori o Delano-u kroz godine njegovog razvitka, sa naglaskom na tri šerifa/šefa policije, njihove živote i smrti, večito nadomak okorelom ubici. Priča počinje 1924. godine, pa se u drugom činu seli u 1945. da bi se finale odigravalo 1962. god. Serijica je krcata poznatim glumačkim imenima, počev od Hestona, dok su tu još i Keith Carradine, Brad Davis, Billy Dee Williams, Danny Glover, Paul Sorvino, John Goodman itd.

    Sjajno je zamišljena, u svoje vreme prilično dobro vođena, zanimljivo spajajući sudbine stanovnika varoši svih tih godina, no bojim se da friškim, mlađim gledateljima, danas kada je televizija zbilja odmakla prilično od svog nekadašnjeg izgleda igranih programa, sa sada znatno dubljom karakterizacijom, Chiefs mogu ispaštati zbog likova koji prečesto deluju jednodimenzionalno, dobrice su tu da budu dobri, zlikovci da budu zli, malo zapravo znamo i o jednima i o drugima, dok je i sama tema rasizma ponegde odveć veštačkog izgleda, često i prenapadna. To nisu nužno mane, tada, početkom osamdesetih, je to prosto izgledalo tako, Chiefs su svakako pružali najviše koliko se moglo. Svejedno ostaju kao uspomena na neko sasvim drugačije doba serija, kada je tv program značio nešto.



  • CSInvestigator
    Translator
    05.11.2013. 00:05

    Chiefs (1983)
     

     

    Žanr:
    kriminalistička, drama, misterija
     
    Uloge: Charlton Heston, Keith Carradine, Stephen Collins, Brad Davis, Tess Harper, Wayne Rogers

    Jezik: engleski
     

    Radnja:

    Serija prati živote trojice načelnika policije i serijskog ubice koji im prkosi. Prvi načelnik je Vil Henri Li, ležeran čovek koji pokušava da ostane na poziciji dok ubica kreće u pohod. Drugi načelnik je nasilni rasista koji polako gubi posao, dok ubica nastavlja svoj. Tajler Vots je poslednji načelnik, afroamerikanac, koji mora da se izbori sa rasizmom u zajednici, dok istovremeno pokušava da reši slučaj kako bi ubicu priveo licu pravde.



    IMDB




    [TUBE]GhiJua8kRUQ[/TUBE]


    TITLOVI



     
    CSInvestigator2013-11-05 00:06:53

{{message}}

{{item.title}}