Gomorra - La seriePogledaj trailer!

TV serija

drama, kriminalistički, triler (2014)

Gomorra - La serie

Ocjena korisnika
Odlično!
8,7
Gomorra - La serie

Naslov:

Gomora

Godina:

2014

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

55 min

Autor:

Ludovica Rampoldi
, Stefano Bises
, Leonardo Fasoli


Glavne uloge:


Fortunato Cerlino
  >  Pietro Savastano
Marco D'Amore
  >  Ciro di Marzio
Fabio De Caro
  >  Malammore
Christian Giroso
  >  O' Cardillo
Salvatore Esposito
  >  Genny Savastano
Marco Palvetti
  >  Salvatore Conte
Giovanni Buselli
  >  Capastorta
Domenico Balsamo
  >  Massimo
Maria Pia Calzone
  >  Immacolata Savastano
Emanuele Vicorito
  >  O' Pop
Carmine Battaglia
  >  Pino
Carmine Monaco
  >  O' Track
Alessio Gallo
  >  Tonino Spiderman
Salvatore Esposito
  >  Gennaro Savastano
Massimiliano Rossi
  >  Zecchinetta

Opis:


GOMORA je povjerljiva priča o Camorri, strašnoj napuljskoj kriminalnoj organizaciji, ispričana očima 30-godišnjeg Cira, desne ruke klanskoga kuma Pietra Savastana, i o nemilosrdnome ratu za preuzimanje „Sustava“.

Temeljena na bestseleru Roberta Saviana, GOMORA vodi gledatelje na mračne i opasne ulice Napulja, unutrašnje svetište organiziranoga kriminala, Camorre. Kad Pietro Savastano, jedan od najmoćnijih i najstrašnijih šefova napuljske Camorre, završi u zatvoru, njegova desna ruka, 30-godišnji Ciro Di Marzio uoči priliku da napokon postane novi vođa. Ali njegovo vrijeme još nije nastupilo. Dok je Pietro u zatvoru, vlast preuzima njegova žena Imma, dok se Pietrov nasljednik, sin Genny, uči poslu u Hondurasu. U međuvremenu, suparnički klan predvođen Salvatoreom Conteom kuje plan da zauvijek unište Savastane. Rat za kontrolu „Sustava“ upravo počinje na teritoriju koji se nastoji ne predati zločinu i bezakonju.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (28)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Stole Haringa
    eXtreme member
    02.02.2019. 06:38
      Solima se pokazao kao majstor svog zanata.  Serija Gomora me je svojim prvim kadrovima podsetila na isto tako dobar film Suburra (2015) koju je takođe potpisao Solima.  Posle druge sezone sam iz zezanja negde napisao da će trajati onoliko dugo koliko imaju Besmrtnika. Čak sam se i kladio sa kojim će Besmrtnikom završiti koju sezonu.   U svakom slučaju, više sam nego tadovoljan viđenim. Čekam novu sezonu i novog Besmrtnika, jer bez Besmrtnika nema ni serije.  [učitaj cijeli komentar]
  • Danilo-Naissus
    Titlovi staff
    24.01.2019. 19:11
    Eto, i knjiga je izašla, reizdanje posle 11 godina.Serija je daleko bolje odrađena i upakovana od knjige-dokumentarca čiji su delovi korišćeni i u istoimenom filmu i u seriji.Možda je u ono vreme knjiga bila hit (2006.) ali danas mi izgleda pitka ali uobičajna, površna. Ne znam zašto Roberta juri mafija kada je samo citirao ono što je bilo dostupno u javnim medijima.Ko želi, može da pročita i uporedi sa filmom ili serijom, ali ne treba mnogo očekivati.Knjigu je pomalo pregazilo vreme a serija stalno evoluira novim sadržajima.     prvo izdanje, Geopoetika, 2007. [učitaj cijeli komentar]
  • Danilo-Naissus
    Titlovi staff
    05.11.2018. 01:48
    Odlična 3.sezona. Svih 12 epizoda su odlične, jedina nešto slabija je ona sa radnikom iz perionice.Napeto, akcija, stari i novi likovi, odličan zaplet i rasplet.Sve u svemu kao i prethodne 2 sezone - lićna ocena 10,00.Najupečatljiviji lik: Patricija.    PREPORUKA !     * može se odgledati za 1 vikend.       (2X6 epizoda)** Spoiler >> ** ima još štofa i za sezonu 4.