Hatfields & McCoysPogledaj trailer!

TV serija

drama, istorijski, ljubavni, vestern, ratni (2012)

Hatfields & McCoys

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
8,0
Hatfields & McCoys

Naslov:

Hatfieldovi i McCoyevi

Godina:

2012

Žanr:

drama, istorijski, ljubavni, vestern, ratni

Trajanje:

290 min

Glavne uloge:


Kevin Costner
  >  'Devil' Anse Hatfield
Bill Paxton
  >  Randall McCoy
Tom Berenger
  >  Jim Vance
Powers Boothe
  >  Judge Valentine 'Wall' Hatfield
Joe Absolom
  >  Selkirk McCoy
Andrew Howard
  >  'Bad' Frank Phillips
Noel Fisher
  >  Ellison 'Cotton Top' Mounts
Jena Malone
  >  Nancy McCoy
Sarah Parish
  >  Levicy Hatfield
Ronan Vibert
  >  Perry Cline
Lindsay Pulsipher
  >  Roseanna McCoy
Matt Barr
  >  Johnse Hatfield
Tom McKay
  >  Jim McCoy
Boyd Holbrook
  >  William 'Cap' Hatfield
Sam Reid
  >  Tolbert McCoy

Opis:


Saga o Hatfieldima i McCoyima počinje s Devilom Anseom Hatfieldom (Kevin Costner) i Randallom McCoyem ( Bill Paxton). Ta dva prijatelja i suborca bila su bliska sve do kraja Građanskog rata, kada se vraćaju svojim kućama, jedan blizu drugoga – Hatfield u Zapadnu Virginiju, a McCoy na drugu obalu granične rijeke Tug, u Kentucky. Sve veća napetost, nerazumijevanje i ogorčenost uskoro će prerasti u sveopći rat između dvije obitelji. Kako neprijateljstvo raste, u sukob se uključuju obitelj, prijatelji i vanjske sile, što dvije države dovodi na rub novoga građanskog rata. Sraz klanova počinje kad jedan Hatfield ubije McCoya, a kći Randalla McCoya i sin Devila Ansea Hatfielda započnu burnu i zabranjenu ljubavnu vezu….

Hatfieldovi i McCoyevi okupili su zvjezdanu glumačku ekipu predvođenu Kevinom Costnerom i Billom Paxtonom. Kronika je to sukoba klanova koji je potaknuo strast, osvetu, hrabrost, požrtvovnost, zločine i optužbe, istodobno zauvijek mijenjajući ove dvije obitelji i regiju u kojoj su živjele.

Obitelj Hatfield

Devil Anse Hatfield (Kevin Costner) – Glava obitelji Hatfield. Devil Anse odan je obitelji i supruzi Levicy i strog je, ali angažiran otac Johnsu, Williamu "Capu" Hatfieldu i ostalih jedanaestero djece. Rođeni je vođa i postaje lokalni poduzetnik nakon što otvori tvrtku koja se bavi sječom šuma.

Levicy Hatfield (Sarah Parish) – Supruga Devila Ansea Hatfielda i njegova najbliža, najodanija savjetnica. Levicy je majka Johnsea, Capa i još jedanaestero djece.

Wall Hatfield (Powers Boothe) – Najstariji od četvorice braće Hatfield, Wall je ugledni sudac u Zapadnoj Virginiji, prodoran je i odrješit. Trudi se izbjegavati svađe, ali iako je najrazboritiji u obitelji, uskoro i on upada u krug nasilja.

Jim Vance (Tom Berenger) – Ujak Devila Ansea, Jim je nemilosrdan i osvetoljubiv čovjek s gotovo psihotičnom sklonošću brutalnosti.

Johnse Hatfield (Matt Barr) – Najstariji sin Devila Ansea i Levicy Hatfield. Neobuzdani mladi zavodnik s neutaživim apetitom za romantične nevolje. Johnse se udvara Roseanni McCoy, znajući da je ljubavna veza između njihove dvije obitelji zabranjena.

William “Cap” Hatfield (Boyd Holbrook) – Johnseov mlađi brat, Cap je teško ozlijeđen u nesreći prilikom sječe stabala. Iver mu je uletio u oko i otada vidi mutno. Osjetljiv je kad ga netko uvrijedi, ali dokazuje da je najbolji strijelac u obitelji i da može ubiti iz velike udaljenosti gledajući zdravim okom.

Cotton Top Mounts (Noel Fisher) – Nezakoniti sin Ellisona Hatfielda, Cotton Top je jednostavan i osjeća se važno kad mu se povjeri i najmanja odgovornost.

Good ‘Lias Hatfield (Greg Patmore) – Jedan od starije braće Devila Ansea. Lukav je to, bradati muškarac sa sretnim smiješkom na licu. Glazbenik je i njegova kupnja violine od Tolberta McCoya postat će pokretač borbe između tih dviju obitelji koja će imati katastrofalne posljedice.

Ellison Hatfield (Damian O’Hare) – Mlađi brat Devila Ansea, Ellison je krupan i snažan. U obitelji slovi za mirotvorca sve dok ne doživi tragediju.

Floyd Hatfield (Lloyd Hutchinson) – Rođaka Devila Ansea, Floyda, Randall McCoy okrivio je da mu je ukrao svinju. Suđenje koje će uslijediti samo pogoršava zlu krv između tih dviju obitelji i pokreće novi val nasilja u sve goroj svađi.

Bill Staton (Michael Greco) – Bill, drvosječa koji radi za obitelj Hatfield, postaje ključni svjedok u sudskom postupku između Randalla McCoya i Floyda Hatfielda.

Obitelj McCoy

Randall McCoy (Bill Paxton) – Glava obitelji McCoy. Odan je supruzi Sally i brižan otac Roseanni, Tolbertu, Phameru, Alifairu, Calvinu, Jimu i Budu - ali tužan je jer im ne može priskrbiti koliko bi htio. Traumatiziran i zatvaran u vrijeme Građanskog rata, Randall je dobar čovjek, moralan, pobožan i vjeruje u zakon, ali njegov kruti kodeks časti, samouvjerenost i gorčina na kraju će ga uništiti.

Sally McCoy (Mare Winningham) – Sally je voljena žena Randalla McCoya i majka Roseanne, Tolberta, Phamera, Alifaira, Calvina, Jima, Buda i još nekoliko djece. Emotivno kompleksna osoba koja predosjeća zlu kob. Sally je neosporno matrijarh obitelji McCoy - i jedna od najtragičnijih i najvećih žrtava nasilja koje proizlazi iz sukoba dviju obitelji.

Roseanna McCoy (Lindsay Pulsipher) – Roseanna je prelijepa kći Randalla i Sally McCoy. Randallova je miljenica. U nju se zaljubljuje Johnse Hatfield, a njihova ljubavna veza dodatno će podijeliti njihove obitelji.

Nancy McCoy (Jena Malone) – Roseannina rođakinja Nancy kći je Randallova brata Harmona. Nancy je jednako lijepa kao Roseanna, ali je prava grabežljivica, nemilosrdna i opsjednuta seksom. Rivalstvo između njih dviju dolit će ulje na postojeći sukob.

Tolbert McCoy (Sam Reid) – Stariji, nagao sin Randalla i Sally McCoy.

Selkirk McCoy (Joe Absolom) – Nećaka Randalla i Sally McCoy, Selkirka, obitelj smatra izdajnikom jer se zaposlio u Hatfieldovoj pilani i oženio se Hatfieldicom.

Parris McCoy (Ben Cartwright) – Brat „Lovca na vjeverice“ Sama, Parris je jedan od pristranih porotnika na suđenju Floydu Hatfieldu za krađu svinje.

'Lovac na vjeverice' Sam McCoy (Jack Laskey) – Nerazdvojna ekipa, Sam i njegov brat Parris zagovornici su načela McCoya i pomažu da se svađa rasplamsa.

Perry Cline (Ronan Vibert) – Rođak Randalla McCoya, Perry je politički vješt odvjetnik koji zastupa obitelj McCoy u njihovim mnogim problemima sa zakonom. Zaljubljen je u Roseannu i manipulira Randallom kako bi ostvario osobnu korist.

Harmon McCoy (Chad Huggins) – Mlađi brat Randalla McCoya. Suprotno volji većine mještana i velikog dijela obitelji (uključujući Randalla), Harmon se tijekom Građanskog rata pridružuje vojsci Unije.

Bad Frank Phillips (Andrew Howard) – Bad Frank privatni je istražitelj / plaćeni ubojica kojem su se Hatfieldi zamjerili. Pametan je, opak i odlučan. Unajmljuje ga obitelj McCoy. Guverner Kentuckyja imenuje ga zamjenikom. Postat će poznat, nemilosrdan lovac na Hatfielde.

Ransom Bray (Jilon Vanover) - Ransom želi postati čuvar zakona i hrabro iskazuje svoju želju da postane zamjenik Bad Franka. Napola policajac i napola plaćeni ubojica, postaje zamjenik Bad Franka i pomaže mu u nemilosrdnom poslu nalaženja i ubijanja Hatfielda
  • Slično za pogledati
  • Komentari (3)
  • Into the West

    Into the West (2005)

    drama, istorijski, ljubavni, avantura, vestern

    An epic tale of two figures during the American colonization of the west, one white and the other Native American. Jacob Wheeler leaves his dull life behind to strike out west, while Loved By the...
  • The Son

    The Son (2017)

    drama, vestern

    Radnja serije proteže se kroz nekoliko generacija, a govori o tome kako je Amerika postala super sila kroz krvavi uspon i propast jednog naftnog carstva u Teksasu …
  • Godless

    Godless (2017)

    drama, vestern

    Frenk Grifin (Jeff Daniels) je bandit koji je terorisao američki zapad tokom 1880. godine. Imao je i svog saborca Roja Guda (Jack O'Connell). Ali Roj se okrenuo protiv Frenka i odmah postao Frenkov...
  • Lonesome Dove

    Lonesome Dove (1989)

    drama, avantura, vestern

    Ova mini serija od 4. epizode je snimljena prema istoimenom romanu Lerija Mekmartrija, za koji je dobio Pulicerovu nagradu. Gus I Woodrow su bivši teksaški rendžeri, partneri i prijatelji koji su...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • kadetoni
    Moderator
    01.05.2021. 19:58
    Odlična serija, nema praznog hoda. Sve se odvija u zanimljivom nizu i tera na gledanje.
    Veoma realistično dočaran ambijent, likovi  i atmosfera u Virdžiniji i Kentakiju. 
    Iskrena preporuka.



    p.s. preporuka ljubiteljima ovog žanra za najbolju vestren mini-seriju ikad snimljenu.
    i nastavak, isto odličan (što je retkost)








  • 24.08.2017. 19:18
    Super slučaj. Povijest. Dobro igraju. Isplati se pogledati. (Proverio sam i stvarnu povijest-google).
  • Rea
    Translator
    14.12.2012. 17:27



    IMDb

    Žanr : Vestern/Drama/Romansa

    Uloge : Kevin Costner, Bill Paxton, Matt Barr


    Hatfields & McCoys je trodelna mini serija History Channela. Ona će svoju premijeru imati na 150 godina od čuvenog sukoba dve porodice u SAD posle Građanskog rata. Glavnu ulogu će tumačiti Kevin Costner na strani Hatfielda i Bill Paxton na strani McCoysa. Režiser sve tri epizode je Kevin Reynolds.


    [TUBE]8Hg9mvE1FA4[/TUBE]

    Prevodi

    Preuzeto sa www.prijevodi-online.org




{{message}}

{{item.title}}