Iron FistPogledaj trailer!
Ocjena korisnika
Odlično!
 
Iron Fist

Godina:

2017

Žanr:

kriminalistički, akcija, naučna fantastika, avantura

Autor:

Scott Buck


Glavne uloge:


Jessica Stroup
  >  Joy Meachum
Jessica Henwick
  >  Colleen Wing
Finn Jones
  >  Daniel Rand
Finn Jones
  >  Iron Fist
Rosario Dawson
  >  Claire Temple
David Wenham
  >  Harold Meachum
Ramon Fernandez
  >  Kevin Singleton
Toby Nichols
  >  Young Daniel Rand
José Báez
  >  Mental Patient
Paugh Shadow
  >  MMA Club Bouncer
Donté Grey
  >  Caleb
Craig Geraghty
  >  Ringmaster
Tijuana Ricks
  >  Thembi Wallace
Murray Bartlett
  >  Michael
Alberto Bonilla
  >  Melvin Orttiz

Opis:


Nakon velikog uspjeha Daredevila, Jessice Jones te nedavno emitiranog Lukea Cagea, dolazi zadnji superheroj po redu na Netflixu, Iron Fist.
Za ulogu je ranije ove godine odabran Finn Jones (Game of Thrones) koji svog lika opisuje kao budističkog redovnika koji je tijekom svog dugogodišnjeg nestanka savladao kung-fu i stekao mogućnost sazivanja moći Iron Fista. Očekuje nas puno budističke i istočnjačke filozofije povezane s meditacijom što daje određenu protutežu likovima poput Jessice Jones i Lukea Cagea koji su svoje moći stekli kao neuspjeli eksperimenti.

Obradio/la:

cersei
Loading...
 • Komentari (63)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • tantal
  eXtreme member
  19.09.2018. 16:15
  Uvek se nekako pronadje neka zvrcka.A ako mislis  na ulazak u E.U. pa autorska prava i ostalo.Ja licno se ne bojim.Jer to sigurno necu docekati.A ako i ukinu.Pa zivelo se nekako i pre toga pa mora i posle.Hajde da sacekamo pa da vidimo.Drago mi je da smo procaskali malo i da se ne ljutis jer i nisam mislio bas nista lose.Eto mogu ljudi razgovarati normalno i bez svadja psovanja i nadvikivanja.Pozz.
 • 19.09.2018. 10:27
  Snalazim se ja,malo sam savladao i Engleski.Znam da vam nije lako a tek ce biti problema kad nam ukinu torrent .S vama sam.Izvini za greske u predhodnoj poruci.Pozdrav.
 • tantal
  eXtreme member
  19.09.2018. 10:10
  Pola ne mogu da procitam pa tako ni da razumem bas najbolje.Prvo mislio sam na internet.Drugo ovde momci i devojke prevode rade DZABE i iz ljubavi i zadovoljstva.I zbog toga treba da im budemo veoma i zauvek zahvalni.A na raznoraznim televizijama prevodioci su veoma dobro placeni.Ovde dobijamo sve udrobljeno i DZABE jos samo fali da pocnu da rade prevode po zelji.Nema ljutis,nadam se da si razumeo sta sam zeleo da kazem.Veliki pozdrav i prijatan dan zelim.