MarsPogledaj trailer!

TV serija

drama, naučna fantastika, avantura (2016)

Mars

Ocjena korisnika
Odlično!
7,7
Mars

Godina:

2016

Žanr:

drama, naučna fantastika, avantura

Trajanje:

60 min

Autor:

Ben Young Mason
, Justin Wilkes


Glavne uloge:


Ben Cotton
  >  Ben Sawyer
Alberto Ammann
  >  Javier Delgado
Jihae
  >  Hana Seung
Jihae
  >  Joon Seung
Kata Sarbó
  >  Ava Macon
Clémentine Poidatz
  >  Amelie Durand
Nick Wittman
  >  Oliver Lee
Mirjam Novak
  >  IMSF American Member
Cosima Shaw
  >  Leslie Richardson
Sammi Rotibi
  >  Robert Foucault
Olivier Martinez
  >  Ed Grann
Anamaria Marinca
  >  Marta Kamen
Karen Gagnon
  >  OS Chairwoman
Tom Nguyen
  >  Olympus Town Resident #3
Alex Saracco
  >  Young Ben Sawyer

Opis:


Ova epska šestodelna serija pripoveda inspirativnu priču o izmišljenoj svemirskoj ekspediciji iz 2033. godine. Serija MARS, čija je radnja smeštena kako u budućnosti, tako i u sadašnjosti, redefinisaće televizijsko pripovedanje kombinovanjem scenarija i vizuelnih efekata, koji su urađeni kao kod najboljih dugometražnih filmova, sa vrhunskim dokumentarnim sekvencama, kako bi stvorila povezanu i napetu priču o uzbudljivom pohodu ljudske vrste ka kolonizaciji Marsa. (story.rs)

Serijal se fokusira na prvu misiju na Mars s posadom u svemirskoj letjelici Daedalus. U putovanju 2033. godine sudjeluje pomno odabrana međunarodna posada koju čini šest kvalificiranih astronauta, uključujući zapovjednika misije Amerikanca Bena Sawyera (Ben Cotton), pilota misije, Amerikanca korejskih korijena, Hanu Seunga (Jihae), hidrologa i geokemičara Španjolca Javiera Delgadu (Alberto Ammann), liječnicu misije i biokemičarku Francuskinju Amelie Durand (Clementine Poidatz), inženjera strojarstva i stručnjaka za robote Nigerijca Roberta Foucaulta (Sammi Rotibi) te egzobiologinju i geologinju Ruskinju Martu Kamen (Anamaria Marinca). Za to vrijeme na Zemlji, kontrolni tim MMC-a, sa sjedištem u Londonu, čine Joon Seung, sestra blizanka Hane Seunga koja je zadužena za komunikaciju (također je igra Jihae) i direktor MMC-a, Francuz Ed Grann (Olivier Martinez).
Kada Daedalus uspješno sleti na Mars i postavi privremenu bazu, britanska nuklearna fizičarka Leslie Richardson (Cosima Shaw), zajedno sa svojim suprugom, svjetski priznatim eksperimentalnim botaničarom dr. Paulom Richardsonom (John Light) predvodit će takozvanu "Fazu 2" – naseljavanje i smještaj cijelog tima.

Obradio/la:

bojan969
  • Slično za pogledati
  • Komentari (8)
  • Frontier

    Frontier (2016)

    drama, istorijski, avantura

    Serija prati irskog odmetnika Declana Harpa koji se bori protiv monopola kompanije Hudson Bai, za kontrolu bogatstva i moći u trgovini krzna u Sjevernoj Americi krajem 18 stoljeća.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Ukulele
    member
    22.02.2019. 14:54
    E, samo jos dzukele fale na Marsu. 
    Ko u pesmi Riblje corbe:

    "Kucici po ulicama kaku
    Cipelu sam umazo govancom
    Oce da me grickaju u mraku
    da se ne bi osecalo strancom"
  • silent_passenger
    Senior translator
    05.12.2018. 16:38
    Nisam gledao, ali siguran sam da je VLL72 u pravu. 

    Naime, možemo pogledati 99% američkih filmova i serija i vidjet ćete koliko zapravo vrve ksenofobijom: zli Rusi, zli Kinezi, zli Englezi, zli Nijemci, zli Arapi, zli Meksikanci... (nastavite niz)

    To je, s desetljećima (jer to nije od jučer) postalo toliko uobičajeno da to više nitko ni ne spominje. Ako netko misli da je to uobičajeno, preporučujem sovjetske filmove. Mislim da bih morao jako, jako dugo mozgati gdje su Sovjeti (a koji su imali razloge za to)  tako sotonizirali AMerikance. Ili kineska kinematografija? Indijska?
  • VLL72
    Active member
    05.12.2018. 15:47
    Baš su na ružan način udarili po Rusima. Nisam očekivao da će i u ovakvom projektu da rade to, baš onako podmuklo u ovoj poslednjoj 4-toj ep za sada. Nisam ja Rus i ne zanosim se njima, samo primećujem šta im rade gde god stignu. Izneo sam svoj stav koji je ipak mnogo realniji od odlaska na Mars, veliko nažalost!!! 

{{message}}

{{item.title}}