Rules of Engagement

TV serija

komedija, ljubavni (2007)

Rules of Engagement

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
Odlično!
7,3
Rules of Engagement

Naslov:

Pravila igre

Godina:

2007

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

22 min

Autor:

Tom Hertz


Glavne uloge:


Oliver Hudson
  >  Adam Rhodes
David Spade
  >  Russell Dunbar
Orlando Jones
  >  Brad
Bianca Kajlich
  >  Jennifer Morgan
Beth Littleford
  >  Laura
Richard McGonagle
  >  Dr. Sachs
Megyn Price
  >  Audrey Bingham
Sara Rue
  >  Brenda
Diane Sellers
  >  Doreen
Patrick Warburton
  >  Jeff Bingham
Susan Yeagley
  >  Tracy
Wendi McLendon-Covey
  >  Liz
Greg Bond
  >  Johnny Mo
Nazneen Contractor
  >  Suneetha
Adhir Kalyan
  >  Timmy Patel

Opis:


“Škola za parove” humoristična je serija o često zbunjujućim fazama veza promatranih katkad zamućenim pogledima nedavno zaručenoga para Adama i Jennifer, izmorenoga bračnog para Jeffa i Audrey te njihova prijatelja Russella, samca u lovu na žene. Saznat će da je život, bez obzira na to gdje se nalazili, pun komplikacija, sukoba i različitih stajališta. To je svijet u kojem je teško doći do spoznaje jer ne postoje zadana pravila koja treba slijediti, ali kada se to ipak postigne, zadovoljstvo je neprocjenjivo.

Jeff Bingham (Patrick Warburton)
Jeff je financijski menadžer i oličenje alfa-mužjaka, Audreyn mačo suprug. Voli sport i izbjegava sve što imalo podsjeća na osjećaje. Audrey i on oličenje su bračnog života sa svim problemima koje on podrazumijeva. U braku je Jeff ona nesretnija polovica para, a kao i svaki muž, na svaki se način pokušava osloboditi ženine “papuče”. Unatoč prgavom karakteru, Jeff voli Audrey i ne može bez nje. Srodnu dušu nalazi u Adamu, jer je on jedini koji ga može razumjeti (budući da je Adam zaručen). Jeffovo ponašanje nosi svoje prednosti i nedostatke, a gledateljima nosi salve smijeha.

Russell Dunbar (David Spade)
Russell je prizma kroz koju možemo promatrati kako slobodnjaci gledaju ljude u vezi. On je površan ženskar, samac i prijatelj s Binghamima i s Adamom i Jennifer. Njegovi zavodnički trikovi i zapravo veliko srce čine ga omiljenim likom u seriji.

Jennifer Morgan (Bianca Kajlich)
Jennifer je lijepa i karizmatična Adamova zaručnica i oprašta mu sve pogreške jer je zgodan i zapravo jako dobar tip. Ona izgleda savršeno i može osvojiti svakog muškarca, ali jedini muškarac koji je zanima je Adam i ona ga čuva svim silama. Kao i svaka normalna osoba koja je u vezi s jako privlačnim partnerom (jer Adam je ljepotan), Jennifer je izrazito ljubomorna na svaku djevojku na koju njezin dragi baci pogled. Jennifer je jaka, ali i veoma osjećajna. Izgleda besprijekorno i svakomu muškarcu može zavrtjeti glavu. Nažalost, nju zanima samo Adam.

Adam Rhodes (Oliver Hudson)
Adam je zgodan, osjećajan i izrazito naivan Russellov suradnik. On je Jenniferin zaručnik i Jeffov i Audreyn susjed. Za razliku od Jeffa, Adam je zadovoljan svojom vezom. Iako mu se katkad zna dogoditi da pod Russellovim utjecajem počne koketirati, uvijek ostaje vjeran svojoj Jennifer. On je dečko kojeg bi svaka djevojka poželjela.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Grounded for Life

    Grounded for Life (2001)

    komedija

    Irish Catholic couple Sean and Claudia Finnerty live in Staten Island, New York, with their three children, Lily, Jimmy, and Henry. They get into all sorts of trouble, usually because of Sean's...
  • 8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter

    8 Simple Rules... for Dating My Teenage Daughter (2002)

    drama, komedija

    Paul Hennessy (John Ritter), sportski novinar i kolumnist časopisa iz Detriota, prosječan je otac velike američke obitelji. Živi sa suprugom i troje djece, od kojih su dvije najstarije kćeri, Bridget...
  • The War at Home

    The War at Home (2005)

    komedija, ljubavni

    Luckasta polusatna humoristična serija "Rat u kući" bavi se stalnim sukobom roditelja i njihove djece tinejdžera te dokazuje da znanje i moć nisu uvijek povezani. Dok su Dave (Michael Rapaport) i...
  • Rita Rocks

    Rita Rocks (2008)

    komedija

    A frazzled working mother starts a garage band with her neighbor and a female postal worker.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}