SiloPogledaj trailer!

TV serija

drama, naučna fantastika (2023)

Silo

Ocjena korisnika
Odlično!
8,5
Silo

Godina:

2023

Žanr:

drama, naučna fantastika

Glavne uloge:


Rebecca Ferguson
  >  Juliette
Iain Glen
  >  Dr. Pete Nichols
Robert Ryan
  >  Uptop Resident
Will Patton
  >  Deputy Marnes
Ferdinand Kingsley
  >  George Wilkins
Caitlin Zoz
  >  Kathleen Billings
Rita McDonald Damper
  >  Midder
Manoj Anand
  >  Uptop Maintenance Worker
Angela Yeoh
  >  Karins
Tim Robbins
  >  Bernard
Shane McRae
  >  Knox
Harriet Walter
  >  Martha Walker
Helene Maksoud
  >  Nurse Alice
Common
  >  Sims
Rick Gomez
  >  Patrick Kennedy

Opis:


Poslednjih 10.000 ljudi na Zemlji žive u ogromnom silosu pod zemljom s puno propisa za koje misle da bi trebalo da ih zaštitite od toksičnog i uništenog sveta na površini. Niko ne zna kada i zašto je silos izgrađen, a svako ko traži odgovore suočava se sa fatalnim posledicama. Juliette je inženjerka koja traži odgovore o ubistvu voljene osobe i otkriva misteriju koja seže mnogo dublje nego što je ikada zamišljala.

Obradio/la:

IgaBiva
 • Slično za pogledati
 • Komentari (13)
 • Unidentified Objects

  Unidentified Objects (2022)

  drama, komedija, naučna fantastika

  Peter je krut i ozbiljan tip koji pati od patuljastog rasta i koji kreće na putovanje u društvu nepodnošljivog komšije opsednutog vanzemaljcima.
 • White House Plumbers

  White House Plumbers (2023)

  biografski, drama, istorijski

  Miniserija „Vodoinstalateri Bijele kuće“ pripovijeda o tome kako su Nixonovi politički saboteri i glavni umovi Watergatea, E. Howard Hunt (Woody Harrelson) i G. Gordon Liddy (Justin Theroux)...
 • Citadel

  Citadel (2023)

  drama, akcija

  Globalna špijunska agencija Citadel je pala, a sećanja njenih agenata su izbrisana. Sada se u igri pojavljuje moćni sindikat, Manticore. Mogu li agenti Citadele da se prisete svoje prošlosti i skupe...
 • American Born Chinese

  American Born Chinese (2023)

  komedija, akcija, avantura

  Jin Wang is an average teenager balancing high school and home life. When he meets a new foreign student on the first day of the school, even more worlds collide as Jin is unwittingly entangled in a...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • ar8c
  eXtreme member
  17.05.2023. 15:47
  Baciću oko na spomenute preporuke, a za Severance bi mi bilo žao da nisam pogledao prvu sezonu sve i da sam znao da nastavka neće biti, a da usput nema ni naznaka o nekakvom logičnom raspletu. Što reče Ben Stiller, ideja je mnogo, ali niko trenutno ne zna kako će se rasplesti priča jer i nadležni žele da puste da se stvari odvijaju u skladu sa raspoloženjem i inspiracijom.
 • kjovo
  eXtreme member
  17.05.2023. 09:01
  Uvek drug,a to za cliffhanger opekao sam se za dve meni omiljene The OA i Raised by wolves 
 • AlexDeLarge
  eXtreme member
  17.05.2023. 08:41
  Pa da jeste odložena, razlozi se navode skakojaki, od sukoba unutar ekipe, problema oko scenarija  gledanosti i cene epizode, itd, pa se pričalo da su naručili i treću i četvrtu sezonu, ko će ga znati.

   I ja jedva čekam da vidim nastavak, ali zato i sačekam da vidim da li je zaokružena sezona, da li se planira nastavak, još je `crnje` ,a dešavalo se,  ako npr. posle druge ili treće, a ima cliffhanger, prekinu. U krajnjem,  ne razumem ako je nešto dobro, a malo fali, ne snime film,  i u konačnom zaokruže svoje delo.

  Hvala kjovo za preporuke.