TV serija

porodični, komedija, ljubavni (1991)

Step by Step

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,5
Step by Step

Naslov:

Korak po korak

Godina:

1991

Žanr:

porodični, komedija, ljubavni

Glavne uloge:


Patrick Duffy
  >  Frank Lambert
Bronson Pinchot
  >  Jean-Luc Rieupeyroux
Suzanne Somers
  >  Carol Foster Lambert
Christine Lakin
  >  Alicia 'Al' Lambert
Alexandra Adi
  >  Samantha Milano
Patrika Darbo
  >  Penny Baker
Jason Marsden
  >  Rich Halke
Josh Byrne
  >  Brendan Lambert
Brandon Call
  >  John Thomas 'J.T.' Lambert
Christopher Castile
  >  Mark Foster
Donald Gibb
  >  Slasher
Staci Keanan
  >  Dana Foster
Kit Meyering
  >  Lilly Lambert
Lauren Meyering
  >  Lilly Lambert
Sasha Mitchell
  >  Cody Lambert

Opis:


Život u obitelji pun je problema, prepreka, sukoba, nesuglasica i nerazumijevanja, ali sve je to lako prevladati i zaboraviti kada isti taj život obiluje ljubavlju, nježnošću, pomaganjem i zajedništvom. Mnogi od nas imaju cijeli život za privikavanje na svoje obiteljske sustanare, no dvije će se televizijske zvijezde i njihova gomila djece u slavnoj humorističnoj seriji naći u prilici da se na suživot moraju naviknuti odjednom. Naravno, to im neće odmah poći za rukom, ali sve će doći na svoje u sigurnom ritmu, korak po korak.

Nakon što se upoznaju na ljetovanju na Jamajci, razvedeni Frank Lambert (Patrick Duffy) i udovica Carol Foster (Suzanne Sommers) zaljube se preko ušiju i vjenčaju na brzinu, što ne izazove preveliko oduševljenje njihove djece. Kada im priopće još i da ubrzo svih osmero, novi bračni par i po troje djece svakoga od njih, počinju živjeti zajedno, situacija djeci izgleda još nevjerojatnija. Carolina najstarija kći Dana (Staci Keanan) jednako kompulzivna koliko i majka, srednja sestra Karen (Angela Watson) ovisnica je o modi, a najmlađi sin Mark (Christopher Castile) je povučen i tih. Frankova su djeca tinejdžer J.T. (Brandon Call), ćudljiva Alicia (Christine Lakin), koju zanimaju insekti i životinje, te bezbrižni Brendan (Josh Byrne). No, iako brzopotezno sastavljena, nova će obitelj veoma brzo to postati i u srcima svakoga od njih.
Slavljena od kritike i voljena od publike, serija "Korak po korak" često je nazivana i verzijom popularne obiteljske komedije "Brady Bunch" za devedesete, no njezin topao humor i usredotočenost na nužnost obiteljske sigurnosti ni desetljeće poslije nisu izgubili ništa od svoje privlačnosti, ali ni originalnosti u pristupu čestoj obiteljskoj tematici humorističnih serija. Iako su autori i scenaristi bili odgovorni za to da svaka polusatna epizoda obiluje humorom - koji je, što je neuobičajeno za ovakve serije, često graničio sa sarkazmom i cinizmom - najveće zasluge za uspjeh "Korak po korak" idu sjajnome komičarskom glumačkom ansamblu. Očito je kako se i mali glumci odlično zabavljaju tijekom portretiranja svojih likova, što je uspješno preneseno i na gledatelje. Prave zvijezde, međutim, ipak su Patrick Duffy, poznat po ulozi u slavnoj sapunici "Dallas", te Suzanne Sommers.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Perfect Strangers

    Perfect Strangers (1986)

    porodični, komedija

    Balki Bartokomous, a sheepherder from the small Mediterranean Greek-like island of Mypos, travels to the United States in search of his relatives. He finds his cousin, Larry Appleton - who has...
  • Home Improvement

    Home Improvement (1991)

    porodični, komedija

    Tim "The Toolman" Taylor lokalna je televizijska zvijezda u Detroitu s jednostavnim rješenjem za sve probleme - "more power". Timova supruga Jill često ga bezuspješno pokušava držati podalje od...
  • Saved by the Bell: The New Class

    Saved by the Bell: The New Class (1993)

    porodični, komedija

    A new group of students are now making their way through the halls of Bayside High School. Mr. Belding is still the principal, and Screech is now his assistant.
  • Family Ties

    Family Ties (1982)

    drama, porodični, komedija

    Chronicles liberal ex-hippies Steven and Elyse Keaton, their conservative son Alex, daughters Mallory and Jennifer, and later, youngest child Andrew.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}