Super Fun Night

TV serija

komedija (2013)

Super Fun Night

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
6,3
Super Fun Night

Naslov:

Super luda noć

Godina:

2013

Žanr:

komedija

Trajanje:

22 min

Autor:

Rebel Wilson


Glavne uloge:


Kevin Bishop
  >  Richard Royce
Rebel Wilson
  >  Kimmie Boubier
Liza Lapira
  >  Helen-Alice
Lauren Ash
  >  Marika
Kate Jenkinson
  >  Kendall Quinn
Paul Rust
  >  Benji
John Gemberling
  >  Dan
Dan Ahdoot
  >  Ruby
Nate Torrence
  >  James
Riki Lindhome
  >  Hayley
Ravi Patel
  >  Alex
Hana Mae Lee
  >  Frankie
Carrie Wiita
  >  Heidi
Anastasia Pimenov
  >  Young Kimmie
Amy Vorpahl
  >  Snarling Hannah

Opis:


Super luda noć je humoristična serija s popularnom australskom komičarkom Rebel Wilson (Na putu do zvijezda, Djeveruše) u glavnoj ulozi, koja prati živote triju vrckavih prijateljica u dvadesetima, koje svaki vikend provode isključivo u udobnosti svojega stana, daleko od mjesta gdje bi imale priliku upoznati nove ljude. Kimmie (Rebel Wilson), Helen-Alice (Liza Lapira) i Marika (Lauren Ash) najbolje su prijateljice već 13 godina, a spojila ih je ljubav prema princezama ratnicama, proučavanjem kamenja i maštanju o tome kako će jednom i one imati dečke. Dok većina njihovih vršnjakinja nastavlja sa svojim životima i zaručuju se – kao, primjerice, Kimmiena sestra Jazmine (gostujuća zvijezda Ashley Tisdale) – njih tri imaju jedna drugu.

Stoga svaki petak navečer imaju druženja čiji moto je „Uvijek zajedno, uvijek unutra!“ Međutim, stvari se ubrzo počnu mijenjati. Kada Kimmie dobije veliko promaknuće u jednoj njujorškoj odvjetničkoj tvrtki, čini se kako joj je napokon krenulo u životu. Ondje također upozna i naočitog britanskog odvjetnika Richarda (Kevin Bishop), sina višeg partnera u tvrtki s kojim se odlično slaže i kojemu se Kimmie očito sviđa. Međutim, njihova ljubomorna kolegica Kendall (Kate Jenkinson) nikako ne shvaća zašto su se njih dvoje sprijateljili i planira poduzeti nešto oko toga, držeći Richarda cijelo vrijeme na oku. Kimmien svijet iznenada se otvara novim iskustvima, no Helen-Alice i Marika isprva nisu previše oduševljene time što petkom navečer više nisu kod kuće, već moraju tulumariti vani.

Može li ih Kimmie uvjeriti da život nije namijenjen samo privlačnim i popularnim ljudima i da je stiglo vrijeme da njih tri napokon počnu živjeti punim plućima? Stvari im možda i neće uvijek ići po planu, no djevojke hrabro kreću u pohod na noćni život u New Yorku… svaki petak! Popularna komičarka Rebel Wilson ujedno je i autorica serije, a jedan od izvršnih producenata je legendarni komičar Conan O´Brien. Serija je 2014. godine proglašena omiljenom novom humorističnom serijom na dodjelama nagrada People´s Choice Awards.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (5)
  • Monster House

    Monster House (2008)

    komedija, realiti tv

    Monster House is a reality comedy with a twist. The show revolves around a fictional family "The Webbs", and each week they lure unsuspecting members of the public, into the house to play pranks on...
  • Save Me

    Save Me (2013)

    komedija

    Otkrivši da je muž Tom vara i da planira zatražiti rastavu, Beth Harper uzima stvari u svoje ruke. Nakon razuzdane zabave u susjedstvu, Beth mužu koji spava naumi razbiti glavu čekićem, no u...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • 05.11.2013. 18:54
    Knegi, nisam najavio da ću raditi prevode ove serije, čisto da ne bude zabune. Prosto sam želeo da uradim 1. epizodu, da ima serija ima makar neku prevedenu epizodu. Pozz.
  • Kneginja
    The Legend Of
    05.11.2013. 18:33


    Rendgen Tehnicar hvala za prevod 1 epizode bojica_plesacica

    Titl mozete preuzeti OVDJE





  • denis-pugy
    eXtreme member
    02.10.2013. 11:43
    ova serija ce biti šou............ 

{{message}}

{{item.title}}