The Handmaid's TalePogledaj trailer!

TV serija

drama, naučna fantastika (2017)

The Handmaid's Tale

Ocjena korisnika
Odlično!
8,9
The Handmaid's Tale

Godina:

2017

Žanr:

drama, naučna fantastika

Trajanje:

60 min

Autor:

Bruce Miller


Glavne uloge:


Joseph Fiennes
  >  The Commander
Elisabeth Moss
  >  Offred
Yvonne Strahovski
  >  Serena Joy
Jordana Blake
  >  Hannah
Alexis Bledel
  >  Ofglen
O-T Fagbenle
  >  Luke
Max Minghella
  >  Nick
Amanda Brugel
  >  Rita
Ever Carradine
  >  Naomi Putnam
Bahia Watson
  >  Oferic
Birgitte Solem
  >  Putnam Martha
Kristen Gutoskie
  >  Beth
Stephen Kunken
  >  Commander Putnam
Edie Inksetter
  >  Aunt Elizabeth
Ann Dowd
  >  Aunt Lydia

Opis:


Temeljena na bestseleru Margaret Atwood serija o poremećenom distopijskom društvu koje na žene gleda kao na državno vlasništvo

"Vi djevojke ćete služiti vođama i njihovim neplodnim ženama. Vi ćete za njih nositi djecu.", prvi trailer za nadolazeću seriju The Handmaid's Tale otkriva iskrivljenost distopijskog društva iz pera Margaret Atwood.
The Handmaid's Tale je priča o životu u distopijskom Gileadu, totalitarnom društvu koje se nalazi tamo gdje je nekoć bio dio Sjedinjenih država. suočeni sa ekološkim katastrofama i opadajućim brojem rođenih, Gileadom vlada fundamentalistički režim koji se odnosi prema ženama kao da su državno vlasništvo.
Kao jedna od rijetkih plodnih žena Offred (Elisabeth Moss) postaje Služavka u Zapovjednikovom domaćinstvu, gdje ih je prisiljena seksualno opsluživati, kroz posljednji očajnički pokušaj repopulacije uništenog svijeta.
U ovom užasnom društvu gdje joj jedna kriva riječ može donijeti smrt, Offred mora preživjeti navigirajući između Zapovjednika, njihovih okrutnih Žena, svojih nadređenih i drugih Služavki, gdje svatko može biti Gileadov špijun, a sve sa jednim ciljem: preživjeti kako i pronašla svoju kćer koja je oteta.
Uz Moss u seriji glume Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Max Minghella, Madeline Brewer, Ann Dowd i O-T Fagbenle.

Obradio/la:

titlovi.com
Loading...
 • Slično za pogledati
 • Komentari (12)
 • Jamestown

  Jamestown (2016)

  drama, istorijski

  Radnja serije odvija se u 17. stoljeću, a govori o tri hrabre, dinamične žene, koje ostavljaju iza sebe svoju mračnu prošlost u Engleskoj, i dolaze u Ameriku da započnu novi život …

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • 09.06.2018. 07:58
  onako nije losa nego je naporna... da je radnja ubrzanija mozda bi bila bolja... prosto kad je gledas pocne da te muci...
 • shvejk
  member
  22.05.2018. 16:07
  Neznam sta da kazem o seriji, super je ideja, odlican kvalitet svakog segmenta produkcije, ali je dosadna. I cesto cliche.
 • new1
  Senior translator
  07.05.2018. 18:58
  Sređivao titlove ženi pa bacio pogled... odgledao u komadu gomilu epizoda. Prije svega prevoditelj je u najmanju ruku nepismen čak bih se usudio reći bezobrazan, na stranu što nikad u životu nije pročitao pravila prevođenja jer su pravila pisana od budala i za budale... nit se zna tko govori, fale one crtice izmjene sugovornika, niti je gramatika glagolska vriemena,  tipa "ona je bila" prevodi se kao "ona je" itd... a da, ne smijem zaboraviti inovativni italik u obliku apostrofa... pa kaže bezobrazan... zašto, pa valjda jer je pljunuo u facu svakom onom tko iole zna engleski i našu (srpsku, hrvatsku) gramatiku... ma...Al eto, mašala prevoditelju, samo nastavi s prijevodima dok... god ima admina koje nije briga.Tako, sređivao prijevode i odustao jer... nema smisla... ovo se ponavljam kako bih pokazao nevjedrodostojnost samog sebe za komentiranje bilo čega, serija s ocjenom od 8 i kusur? WTF? Tko daje te ocjene? Budući teroristi samoubojice, muškarci koje mrze žene? Bolesnici erotomani? Klerofašisti? Tko u pm? Serija nije zaslužila ni da joj se snimi najava za 2. sezonu, a kamo li 3. sezona. [učitaj cijeli komentar]