Pogledaj trailer!

TV serija

drama, misterija, triler (2023)

The Last Thing He Told Me

Ocjena korisnika
-
6,9
The Last Thing He Told Me

Godina:

2023

Žanr:

drama, misterija, triler

Glavne uloge:


Nikolaj Coster-Waldau
  >  Owen Michaels
Aisha Tyler
  >  Jules Nichols
Augusto Aguilera
  >  Grady Bradford
Angourie Rice
  >  Bailey Michaels
Jennifer Garner
  >  Hannah Hall
Alex Denney
  >  Concierge
Frederick Lawrence
  >  Eric Cousins
Todd Stashwick
  >  Avett Thompson
Geoff Stults
  >  Jake Davis
London Garcia
  >  Rochelle
Mary Birdsong
  >  Elenor McGovern
Jennifer Khoe
  >  Agent Naomi Wu
Emily Somers
  >  Belle Watts-Thompson
Sam Skolnik
  >  Porter
John Harlan Kim
  >  Bobby Park

Opis:


Serija “Poslednje što mi je rekao” s organičenim brojem epizoda prati Hannah (koju glumi Jennifer Garner), ženu koja mora uspostaviti vezu sa svojom 16-godišnjom pastorkom Bailey (koju glumi Angourie Rice) kako bi otkrila istinu o tome zašto joj je muž misteriozno nestao. Zasnovana na hvaljenom bestseleru, seriju je kreirala i adaptirala Laura Dave, zajedno sa kokreatorom serije Joshom Singerom.
Pre nego što Owen Michaels nestane, on napiše poruku svojoj voljenoj ženi: Zaštiti je. Uprkos njenoj zbunjenosti i strahu, Hannah Hall tačno zna na koga se poruka odnosi - šesnaestogodišnju Ovenovu ćerku  Bailey, koja je kao dete tragično izgubila majku, a koja ne želi apsolutno ništa sa svojom novom maćehom.

Dok Hannahini sve očajniji pozivi Owenu ostaju bez odgovora, dok FBI hapsi Owenovog šefa, dok američki maršal i federalni agenti nenajavljeno dolaze u njen dom u Sausalitu, Hannah brzo shvata da njen muž nije ono šta je mislila da jeste. A upravo Bailey možda drži ključ za otkrivanje Owenovog pravog identiteta – i zašto je on zaista nestao.

Hannah i Bailey su krenuli u otkrivanje istine. Ali kada počnu da sastavljaju delove Owenove prošlosti, ubrzo shvate da grade i novu budućnost – kakvu niko od njih nije mogao da predvidi.

Obradio/la:

IgaBiva
 • Slično za pogledati
 • Komentari (1)
 • Drops of God

  Drops of God (2023)

  drama

  A woman discovers the world's greatest wine collection that's left by her estranged father and competes against a Japanese man to claim her inheritance.
 • Florida Man

  Florida Man (2023)

  drama, kriminalistički, misterija

  Osramoćeni policajac koji pliva u dugovima mora se vratiti u svoju rodnu Floridu radi sumnjive misije, no ondje se uplete u divlji i smrtonosni lov na blago.
 • Ghosted

  Ghosted (2023)

  komedija, akcija, avantura

  Cole se zaljubljuje od glave do pete u zagonetnu Sadie, no s vremenom dolazi do šokantnog otkrića da je ona tajni agent. Prije nego što se uspiju odlučiti za drugi spoj, Cole i Sadie odvedeni su u...
 • Dead Ringers

  Dead Ringers (2023)

  drama, triler, horor

  Elliot i Beverly Mantle su blizankinje koje dele sve: drogu, ljubavnike i neutoljivu želju da urade sve što je potrebno - uključujući pomeranje granica medicinske etike - kako bi ostvarile misiju da...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • titlovi.com
  Approval team
  01.05.2023. 22:47
  Seriju prevodi hidden_gem 💎