The Lost World

TV serija

akcija, naučna fantastika, avantura (1999)

The Lost World

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,3
The Lost World

Godina:

1999

Žanr:

akcija, naučna fantastika, avantura

Trajanje:

60 min

Glavne uloge:


Rachel Blakely
  >  Marguerite Krux
William Snow
  >  Lord John Roxton
Peter McCauley
  >  Professor George Challenger
David Orth
  >  Ned Malone
Jennifer O'Dell
  >  Veronica
Michael Sinelnikoff
  >  Professor Arthur Summerlee
Jennifer O'Dell
  >  Veronica Layton
Lara Cox
  >  Finn
Laura Vazquez
  >  Assai
Robert Coleby
  >  William Maple White
Jerome Ehlers
  >  Tribune
Laslo Racz
  >  Chief
Steven Vidler
  >  Captain Mark Askwith
George Henare
  >  Chief Jacoba
Nick McKinless
  >  Father Trog

Opis:


U zoru 20. stoljeća grupa avanturista dio su ekspedicije koja želi dokazati da postoji izgubljeni svijet izoliran od modernog. Nakon nesreće nađu se na nepoznatoj zemlji gdje pokušavaju preživjeti uz pomoć mlade žene koja je tamo zalutala još kao dijete i došljakinje iz budućnosti. Zajedno se bore za preživljavanje protiv smrtonosnih zvijeri i ostalih opasnosti dok pokušavaju pronaći put u svoj svijet.

Avanturiste predvodi profesor George Edward Challenger koji je prvi inicirao ideju o izgubljenom svijetu. Uz njega tu su profesor Arthur Summerlee, koji je prvo bio skeptičan prema Challengerovim zamislima, Marguerite Krux, sebična financijerka projekta, Lord John Richard Roxton, iskusni lovac I zaštitnik grupe te Ned T. Malone, američki novinar koji u ekspediciji vidi dobru priliku da se dokaže u poslu. Njima se pridružuje Veronica Layton čiji su roditelji nestali u džungli prije jedanaest godina dok je još bila dijete, kao i misteriozna Finn koja dolazi iz daleke 2033. godine. Svi zajedno traže izlaz iz prethistorijskog svijeta boreći se, između ostalih, i s rasom Ljudi guštera koje predvodi Tribune.

Sniman na australskoj istočnoj obali, blizu Brisbanea serijal “Izgubljeni svijet” svojom se tematikom naslanja na istoimeni roman Sir Arthura Conana Doylea. Svoju premijeru doživio je u veljači 1999. i na malim se ekranima zadržao tri sezone tijekom kojih je emitirano ukupno 66 epizoda. Mada se 2002. nagađalo da bi se mogle snimati četvrta i peta sezona do toga ipak nije došlo, ali su producenti fanovima otkrili veći dio scenarija i sudbina glavnih likova serijala.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Relic Hunter

    Relic Hunter (1999)

    misterija, akcija, fantazija, naučna fantastika, avantura

    Neustrašiva sveučilišna profesorica Sydney Fox (Tia Carrere) odlazi u Nepal locirati dragocjeni artefakt prije negoli završi u rukama njezina rivala.
  • The Lost World

    The Lost World (1998)

    naučna fantastika, avantura

    Još jedna, ali manje uspješna adaptacija vrlo popularnog romana Arthura Conana Doylea iz 1912. godine. Znanstvenik i istraživač Maple White (Jack Langedijk) i njegov pomoćnik Azbek (Russell Yuen)...
  • Fantaghirò 3

    Fantaghirò 3 (1993)

    ljubavni, fantazija

    The powerful evil wizard Tarabas gets knowledge about a prophecy that a king's child will defeat him. So he sends out his army of dead soldiers to kidnap all royal children. When the soldiers attack...
  • The Lost World

    The Lost World (1960)

    fantazija, naučna fantastika, avantura

    Professor Challenger leads team of scientists and adventurers to a remote plateau deep within the Amazonian jungle to investigate reports that dinosaurs still live there.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Hv22N87
    Senior translator
    11.12.2011. 16:13



    Opis:

    Na kraju 20. stoljeća, skupina avanturista, na čelu s pustolovom i znanstvenikom, profesorom Edwardom Challenger, kreće na ekspediciju da dokaže postojanje izgubljenog svijeta izoliranog od ostatka modernog svijeta. Britanski ekspedicijski tim je sastavljen od skupine entuzijasta koji se ne slažu, a sve zbog sebičnih razloga, zato što im putovanje nije počelo u idealnim uvjetima. Tijekom putovanja dođe do katastrofe i njihov balon na vrući zrak pada u nepoznati dio prašume Amazone, na pretpovijesnu visoravan. Pronađu se zarobljeni i izolirani u tom opasnom svijetu. Skupini pomaže mlada žena iz džungle po imenu Veronica Layton, čiji su roditelji nestali 11 godina ranije. Njezina obitelj je bila dio istraživačke skupine koja je postala izolirana, a zatim nestala pod nerazjašnjenim okolnostima. Zajedno, avanturisti i žena iz džungle, se bore da bi opstali protiv strašnih dinosaura, opakog čovjekolikog majmuna, rase Lizardmen koju vodi Tribune i drugih opasnosti dok traže način kako da pobjegnu.
    Serija se prikazivala od 1999. do 2002. u tri sezone i 66 epizoda.


    Žanr: akcija, znanstvena fantastika, avantura

    IMDb
    Wikipedia
    Službena stranica
    Prijevodi

    [TUBE]1L9WNeSRvis[/TUBE]
    Hv22N872011-12-11 16:14:12

{{message}}

{{item.title}}