The Tribe

TV serija

drama, ljubavni, naučna fantastika (1999)

The Tribe

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,7
The Tribe

Naslov:

Pleme

Godina:

1999

Žanr:

drama, ljubavni, naučna fantastika

Trajanje:

30 min

Autor:

Raymond Thompson
, Harry Duffin


Glavne uloge:


Caleb Ross
  >  Lex
Victoria Spence
  >  Salene
Meryl Cassie
  >  Ebony
Antonia Prebble
  >  Trudy
Michael Wesley-Smith
  >  Jack
Dwayne Cameron
  >  Bray
Jaimee Kaire-Gataulu
  >  Cloe
Beth Allen
  >  Amber
Jennyfer Jewell
  >  Ellie
Michelle Ang
  >  Tai-San
Ari Boyland
  >  KC
Ryan Runciman
  >  Ryan
Sarah Major
  >  Patsy
Laura Wilson
  >  May
Ashwath Sundaresan
  >  Dal

Opis:


"Pleme" je naučno-fantastična serija Raymonda Thompsona i njegove produkcijske kompanije Cloud 9. Radnja serije smeštena je u hipotetičkoj bliskoj budućnosti u kojoj su svi odrasli umrli od smrtonosnog virusa, a deca su ostala sama da se brinu o sebi.
Serija počinje šest ili sedam meseci posle pojave virusa. Taj smrtonosni virus nije opasan za djecu do otprilike 17 godina. Ovo je priča o preživljavanju dece i tinejdžera koja su prepuštena sama sebi u nepoznatom gradu. Svetom je zavladala anarhija, nesigurnost, opasnost i strah. Bez odraslih da ih odgajaju i vode, bez ikakvih pravila da ih zaštite, deca sama moraju izgraditi novi svet u kojem će živeti. Kako bi preživela, deca se okupljaju u plemena pomažući jedni drugima. Radnja serije se uglavnom fokusira na preživljavanje plemena zvanog "Mallrats"(Pacovi) koji žive u tržnom centru. Članovi ovog plemena se suočavaju sa mnogim problemima. Glavni problemi su pronalaženje čiste vode i hrane, a često i loši odnosi između članova plemena. Atmosfera u plemenu je uvek napeta, jer vrlo često dolazi do sukoba... Neka plemena se žele moć i vlast, dok se druga zalažu za mir i pokušavaju da naprave novi svet u kome će ponovo moći živeti kao pre.

Obradio/la:

LEMONZOO
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • The Tribe

    The Tribe (2016)

    drama, naučna fantastika, triler

    Tri mlade sestre pokušavaju živjeti u svijetu kojeg je poharala strašna pandemija. Jednog dana, iznenada, pojavljuje se stranac i njihov svijet se mjenja na način na koji nisu mogle zamisliti.
  • The Dream Motel

    The Dream Motel (2019)

    drama, misterija, porodični

    Guests at The Dream Motel find themselves face to face with their past, their future, and their present. All things are possible for the guests of The Dream Motel.
  • Plemya

    Plemya (2014)

    drama, kriminalistički

    Gluvhi tinejdžer ulazi u specijalizirani internat gde, kako bi preživeo, postaje deo divlje organizacije - plemena. Njegova ljubav prema jednoj od devojaka nevoljno će ga navesti da prekrši sva...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}