Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Uskoro Star Wars Resistance serija

najave

27.04.2018.

Uskoro Star Wars Resistance serija

Nova zanimacija za verne fanove!

Polako se bliži novi film Star Wars franšize, deveti po redu. Ali, pre nego što on dospe u bioskopske dvorane, sledi nam još jedan zanimljiv "poduhvat" na zadatu temu. U pitanju je emitovanje animirane serije “Star Wars Resistance”, planirano od strane Disney Channel za jesen ove godine u SAD.

Serija će se, takože, emitovati na kanalu Disney XD, tako da će moći da je vide širom sveta. Glavni lik u seriji jesre mladi pilot po imenu Kazudo Xiono, koga regrutuje "Otpor", da bi poboljšali svoje šanse u borbi protiv "Prvog reda". Vremenski period koji obuhvata serija je neposredno pre onih opisanih u Star Wars: Episode VII - The Force Awakens. A, kao poseban "šlag na tortu" služi i podatak da će se u novoj seriji pojaviti i likovi iz samih filmova, kao što su BB-8, Poe Dameron, Captain Phasma...

Kreator serije je Dave Filoni, veteran animacije u Lucasfilm-u, već zaslužan za uspeh Star Wars: The Clone WarsStar Wars: Rebels.

“Ideju za ‘Star Wars Resistance’ dobio sam zbog mog interesovanja za pilote u Drugom svetskom vioneratu", kaže Filoni. "Moj deda je bio pilot, a moj ujak je leteo i popravljao avione, tako da su oni imali veliki uticaj na mene. Postoji dugotrajna istorija veoma brzih trka u filmovima franšize i mislim da sam uhvatio osećaj tog uzbuženja u animiranoj seriji, što je nešto dugo željeno od strane celog tima." 

Videćemo da li je Filoni u pravi veoma brzo...

  • Komentari

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    ;

    {{message}}

    {{item.title}}