Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Još jedan novi superherojski

najave

06.05.2018.

Još jedan novi superherojski

I to kakav!!!

J. J. Abrams producira film "The Heavy", dok će reditelj biti Julius Avery, autor jednog od  filmova o kojima se najviše priča - Overlord, SF trilera iz Drugog svetskog rata, poznatog i kao "Cloverfield 4"! Zajedničkim snagama film će realizovati Bad Robot i Paramount.

Scenario za novi film pisaće Daniel Casey The Passage. Još uvek nema detaljnijih informacija o zapletu, koji se reklamira kao "subverzivni pogled na superherojski žanr". Početak snimanja predviđen je za sledeu godinu.

Reditelj Avery je ljubiteljima filma najpoznatiji po svom rediteljskom debiju Son of a Gun, u kome glume Ewan McGregor i Brenton Thwaites. Ovo će biti njegov treći dugometražni igrani film.

  • Komentari (3)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • mahoni
    Administrator
    06.05.2018. 16:14


          LOLLOLLOLOverlord (2018) 

                    Po informacijama koje postoje ovo mu dođe "kao" rimejk Outpost-a(2008).

                    Zanimljivo, baš pre dan dva sam pisao o njemu u dnevniku gledanja. LOLLOLLOL

                    Prenaci "tajno" udruženje(o kojima svi ponešto znajuLOL) Tula sa svojim unutrašnjim udruženjemi Vril i bratskim engleskim  "Hermetički red Zlatne zore" su izgleda neiscrpni izvor gomile horora i kojekakvih mističnih filmova. Čudi me da niko još nije snimio film po temi super oružja zvano "zvono" ili pak po bilo čemu iz paketa "Wunderwaffen"-a. LOL

                   

  • IgaBiva
    eXtreme member
    06.05.2018. 15:43
    Hvala na ispravci, pogrešno linkanje. 
  • rokenrol
    member
    06.05.2018. 13:56
    Film koji ste spomenuli ne zove se Overboard nego Overlord, a neki dan je izričito rečeno kako on nije još jedan Cloverfield film. J.J. je čak objasnio kako će slijedeći u seriji zaista biti konkretan nastavak prvog Cloverfielda. Provjerite informacije barem malo prije nego što napišete vijest jer u protivnom gubite vjerodostojonost.
;

{{message}}

{{item.title}}