Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Murder Mystery - Adam Sandler kao Agatha Christie

Simpatičan letnji filmčić. Adam Sandler kao Agatha Christie, a Jennifer Aniston kao Hercule Poirot. Ili, tako nekako... A, naravno, Netflix kao Miss Murple.

Prilično neshvatljiv je animozitet koji mnogi gaje prema Sandleru. On je, pre svega, komičar, koji ima zadatak da zasmeje. Ili, blago zasmeje... I, kao takvog, treba mu i posmatrati filmove. Nema tu neke baš veeliike umetnosti, niti potrebe za njom. Jednostavno, neki filmovi su mu smešniji, neki nisu... pa, svakom se omane...

Ovaj, najnoviji, u produkciji Netflix - laka je letnja komedija u kojoj Adam i Jenny glume muža i ženu, koji na svojoj godišnjici braka i putovanju u Evropu, dospeju na jahtu jednog ultra-bogataša i nastoje da reše - njegovo ubistvo!

Pri tom, Adam je običan policajčić koji se sve te godine braka lažno predstavlja svojoj ženi kao uspešni detektiv. A, ona je obična - frizerka! On je cicija koja nastoji da uštedi na svakom koraku, pa čak i kada treba da joj kupi lek za alergiju u apoteci. 

E, pa kad Jenny upozna zgodnog vikonta u prvoj avionskoj klasi, on ih poziva na nezaboravno putovanje u Monte Carlo, koje će rezultirati policijskom potragom za našim junacima, jer se sve smestilo da baš oni budu glavni osumnjičeni za ubistvo pomenutog ultra-bogatuna.

Kada svemu ovome dodate, veoma čudne likove (glume i Luke Evans, Gemma Arterton, Ólafur Darri Ólafsson, Dany Boon, legenda Terence Stamp...), među kojima su i prizori koji se tiču šampiona Formule 1, sve do kadrova legendarne trke najbržih svetskih bolida, nema apsolutno nijednog razloga da ne provedete prijatnih sat i po u gledanju ovog filma.

I, da, uopšte nije slučajno što zaplet podseća na Murder on the Orient Express. U tome i jeste fora!

 

  • Komentari (11)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • filips88
    eXtreme member
    15.02.2020. 11:00
    Top film komedija akcija. Opasan tandem Dzeni i Adam Thumbs Up
  • Cvija01
    eXtreme member
    09.08.2019. 14:09
    HVALA...Wink
  • Black Raven
    Translator
    20.07.2019. 09:17
    Kakva bre zlatna malina?Thumbs Down

    Ovaj film je dobar i ima dovoljno dobre ocene. Thumbs Up
    Film je ostvario odličnu milionsku zaradu (mnogo više od očekivanog). Clap
    Netfliks je angažovanjem A.Sendlera i Dž.Aniston napravio pun pogodak (potpisali za nekoliko filma)Thumbs Up

    Gledaćemo mi još dugo Sendlera i Aniston u narednim godinama.



;

{{message}}

{{item.title}}