Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

Universal povukao 'The Hunt' zbog masovnih pucnjava

novosti

11.08.2019.

Universal povukao 'The Hunt' zbog masovnih pucnjava

Akcioni horor triler The Hunt, povučen je iz distribucije zbog nedavnih masovnih ubistava u SAD. 

Tuce stranaca budi se na nepoznatoj teritoriji. Ne znaju ni ko su, ni kako su tu dospeli. Ne znaju čak ni da su izabrani za posebnu potrebu - za lov!

Premijera filma bila je zakazana za 27.9. 2019. ali je sada neizvesno da li će ga američka javnost uopšte videti u skorijoj budućnosti.

Reditelj ove "svojevrsne satire o ljudskom rodu" jeste Craig Zobel (Z for Zachariah), a glavne uloge tumače Betty Gilpin, Hilary Swank i Emma Roberts

Saopštenje studija o povlačenju filma stiglo je samo dan nakon što je predsednik Trump "napao" Hollywood na Twitteru. "Liberalni Hollywood je rasistički na najvišem nivou, ispunjen velikim besom i mržnjom! Oni sebe nazivaju "Elitom", ali, nisu to. Zapravo, oni su često ljudi koji rade totalno suprotne stvari nego 'elita'. Filmovi koje rade stvaraju i prouzrokuju haos. Oni stvaraju sopstveno nasilje i onda nastoje da okrive ostale. Oni su pravi rasisti i veoma loši za našu zemlju!"

Na ovako oštre kritike reagovala je glumica Hilary Swank. “Moja želja da ispričam određene priče oduvek je bila ista, bez obzira ko je predsednik. Izbori koje sam napravila prilično dobro svedoče o mojoj ličnosti, i to se neće promeniti... Ja definitivno glumim u pričama o ljudima na margini društva, i jasno se zalažem za ljudska prava."

  • Komentari (11)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • JoxerTM
    eXtreme member
    14.08.2019. 00:48
    Ma da? Nije po tvom ukusu pa je zato baš dobro da se bunkerira ko u staroj Jugi.

    E pa meni je pun k. bilo kakve cenzure. Nema se šta politika miješati u umjetnost, publika je tu da kaže svoju ocjenu. Ti nemoj gledat, ali nemoj ni zabranjivat nama koje zanima.

    A Universal bi trebao ubuduće na početak svakoga filma stavljati ovu špicu kao podsjetnik na sramotnu trumpoulizivačku odluku:
    [TUBE]U_O3MRkFVZs[/TUBE]
  • Thespis
    member
    13.08.2019. 23:00
    "Tuce stranaca budi se na nepoznatoj teritoriji. Ne znaju ni ko su, ni kako su tu dospeli. Ne znaju čak ni da su izabrani za posebnu potrebu - za lov!" I bolje što su ga povukli iz distribucije - ne zbog nasilja - nego što smo se do sada nagledali folmova sa potpuno istom temom i idejom kao i ovaj film u pokušaju.
  • Hogar Strašni
    Administrator
    12.08.2019. 15:49
    [QUOTE=silent_passenger][QUOTE=Hogar Strašni]
    Pih. Naravno da će grafikon da bude ovakav kad se u Japanu i Koreji nasilno ubija katanama, a ne vatrenim oružjem. LOLLOLLOL

    Hej, pa uopšte nije teško biti američki analitičar. LOLLOLLOL
    [/QUOTE]

    Jur ofišali Američan! LOL
    [/QUOTE] Резултат слика за murica
;

{{message}}

{{item.title}}