Star Wars: Episode VIII - The Last JediPogledaj trailer!

Film

akcija, fantazija, naučna fantastika, avantura (2017)

Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi

Ocjena korisnika
Odlično!
8,0
Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi

Naslov:

Ratovi Zvijezda: Epizoda 8 - Posljednji Jedi

Godina:

2017

Žanr:

akcija, fantazija, naučna fantastika, avantura

Trajanje:

152 min

Režija:

Rian Johnson

Scenario:

George Lucas
, Rian Johnson


Glavne uloge:


Anthony Daniels
  >  C-3PO
Carrie Fisher
  >  Leia
Mark Hamill
  >  Dobbu Scay
Mark Hamill
  >  Luke Skywalker
Frank Oz
  >  Yoda
Tom Hardy
  >  Stormtrooper
Andy Serkis
  >  Supreme Leader Snoke
Oscar Isaac
  >  Poe Dameron
Domhnall Gleeson
  >  General Hux
Lupita Nyong'o
  >  Maz Kanata
Adam Driver
  >  Kylo Ren
Gwendoline Christie
  >  Captain Phasma
John Boyega
  >  Finn
Kelly Marie Tran
  >  Rose Tico
Daisy Ridley
  >  Rey
Billie Lourd
  >  Lieutenant Connix

Opis:


Nakon što je u Ratovima zvijezda: Sila se budi kročila u širi svijet, Rey u novom poglavlju sage nastavlja svoje epsko putovanje u društvu Finna, Poea i Lukea Skywalkera.
Loading...
 • Slično za pogledati
 • Komentari (22)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • osman2510
  Translator
  15.03.2018. 09:12
  Pa, blagajne govore drugačije. Dakle, cilj opravdava sredstva. Hvala Bogu, pa nisam neki zagriženi fan Star Warsa, pa se mogu hladne glave upustiti u film. No, fakat je, da je i legendarna triolagija u biti samo jedna obična bajka u svemiru. "Bilo nekad u dalekoj galaksiji...", zar ne? Kao tinejdžeru i meni je to tada bilo zanimljivo, a sada, kao i većina, samo pokušava dočarati taj stari doživljaj. Samo... to baš i ne ide tako lako. Bar ne za svakoga. Vremena su se promijenila, došli su "novi naraštaji", pa je i samo poimanje svjeta drukčije. Luk Skajvoker jeste glavni lik triologogije IV-VI, ali ne i cijelog serijala, jer to su C-3PO i njegov side kick R2-D2, ili obrnuto, kako god.
 • Rakan
  Active member
  14.03.2018. 16:16
  Kad "Gospodar prstenova" sreće "Igru prestola" u svemiru. Žali para potrošenih na polovinu filmova iz ovog serijala. Polovina je veoma dobra, čak sjajna ali polovina a i ovaj deo spada u tu polovinu je "daj da zaradimo pare na staru slavu", i to se vidi iz svake sekunde filma. Cela priča o vitezovima dobra i zla koji se bore u svemiru pila je vodu dok se nazirala samo priča o tome, i dok su glavni junaci bili dopadljivi samom svojom pojavom. Kao u nemim filmovima. Kako su ti junaci počeli da misle i filozofiraju, a priča o dobru i zlu i njihovim vojnicima nije se ni razjasnila već samo zakomplikovala, sve je postalo besmisleno. Ovaj poslednji nastavak kao kraj jednog perioda donekle zaokružuje celu priču za one koji se time zadovoljavaju, ali se svodi na slikovnice iz serijala Maja. Maja u Parizu, Maja na selu, Maja u školi, Maja na moru, Maja u gradu.... Ko voli slikovnice (pa i ove filmske) a nema 5 godina srećan je čovek. Zaista. Mi bez duše i dalje tražimo..
 • 14.03.2018. 00:51
  najslab film od serijalot se odi na stara slava [učitaj cijeli komentar]