A EspiaPogledaj trailer!

TV serija

drama, misterija, ratni (2020)

A Espia

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,5
A Espia

Naslov:

Špijunka

Godina:

2020

Žanr:

drama, misterija, ratni

Autor:

Rui Cardoso Martins
, Pandora da Cunha Telles
, José de Pina


Glavne uloge:


António Capelo
  >  Nicolau Mascarenhas
Adriano Carvalho
  >  Wilhelm Larenz
Almeno Gonçalves
  >  António Ferro
Afonso Lagarto
  >  Roberto Moisés Silva
Adriano Luz
  >  Agostinho Lourenço
António Melo
  >  Duarte Pacheco
Lúcia Moniz
  >  Martha
Diogo Morgado
  >  Siegfried Brenner
Joaquim Nicolau
  >  Ribeiro Casais
Manuel San Martín
  >  Mikhail Tereshchenko
Nuno Gil
  >  Vieira
Patrícia Tavares
  >  Alice
Maria João Bastos
  >  Rose Lawson
Tânia Afonso
  >  Marília
Eduardo Silva
  >  Concierge Porto

Opis:


1941. u toku je Drugi svetski rat, a tokom rata niko nije onakav kako izgleda. Evropa je potpuno rastrgana, a Portugal živi u neutralnosti. U senci, mnogi Portugalci odlučuju da služe saveznicima, ali i silama Osovine, ili obema istovremeno. Kao strateška tačka, ova zemlja privlači obe zaraćene strane, čineći Lisabon savršenom pozornicom za špijune. Marija Žoao Maskarenhas je žena iz visokog društva, nezavisna i idealistična. Živi sa ćerkom u porodičnoj vili i radi za svog svekra u transportnoj kompaniji, dok je njen suprug u Timoru i brine o plantažama kafe. Zamamljena od svoje prijateljice Rose Lavson, ona traži informacije o pošiljkama volframa. Između zabava, kazina i šifrovanih poruka, njih dve ulaze u diplomatske spletke. Povrh svega, otkrivena je mreža koja može da uništi zemlju. Kada 1942. godine saveznici emituju saopštenje u kojem se navodi da će se sve zlato sa nacističkim amblemom smatrati krađom, Portugal koji to zlato prima kao platu za svoj izvoz, mora smisliti nove načine da to zlato pusti u zemlju.
Britanci, major Džek Bivor i Ričard Tomson, nameravaju da izbegnu moguću nemačku invaziju. Izabrani za ovu misiju je nacionalni trener: Kandido de Oliveira, koji pokušava da ubedi agenta Paula iz Tajne policije da su Englezi ti koji će okupirati Portugal. Istovremeno, Ribeiro Kasais i Vijera iz portugalske Legije sarađuju sa saveznicima kako bi pripremili Portugal u slučaju invazije.

Obradio/la:

tweegy
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • São Jorge

    São Jorge (2016)

    drama, kriminalistički

    In 2011 Portugal began the so-called "year of the Troika" (EU, IMF and ECB budget cuts and economic restructuring), with the level of debt among the Portuguese people reaching staggering amounts and...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}