Agents of ChaosPogledaj trailer!

TV serija

istorijski, dokumentarni (2020)

Agents of Chaos

Ocjena korisnika
Loše
7,181%
Agents of Chaos

Naslov:

Agenti kaosa

Godina:

2020

Žanr:

istorijski, dokumentarni

Trajanje:

239 min

Glavne uloge:


Andrew Weissmann
  >  Self

Opis:


Dokumentarni film u dva dijela koji ispituje rusko upletanje u američke predsjedničke izbore 2016. godine. Film ponire duboko u sofisticirane planove potkopavanja demokracije, alarmirajući američku javnost.
AGENTI KAOSA dokumentarac je u dva dijela u režiji Emmyjem® i Oscarom nagrađenim Alexom Gibneyjem. Film je rezultat višegodišnjeg izvještavanja o ruskom upletanju u američke predsjedničke izbore 2016. godine. S dosad neviđenim snimkama unutar ruskih farmi trolova i snimkama iskopanima iz ruskog dubokog weba, film ponire duboko u sofisticirane planove za potkopavanje demokracije alarmirajući američku javnost, ali i dokazujući da ti „agenti kaosa“ nisu bili samo Rusi; postojali su također ključni igrači u Sjedinjenim Državama koji su, putem podmićivanja, korupcije ili okolnosti, ostvarili Putinove ciljeve, a njihova meta bila je ranjiva i bezazlena američka javnost.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)
  • Console Wars

    Console Wars (2020)

    dokumentarni

    In 1990, SEGA, a fledgling arcade company assembled a team of misfits to take on the greatest video game company in the world, Nintendo. It was a once-in-a-lifetime, no-holds-barred conflict that pit...
  • Honolulu

    Honolulu (1997)

    dokumentarni

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • Digitron
    member
    08.02.2021. 14:58
    Previše pristrasno, jednostrano i manipulativno.

{{message}}

{{item.title}}