AndorPogledaj trailer!

TV serija

drama, akcija, naučna fantastika, avantura (2022)

Andor

Ocjena korisnika
Odlično!
8,2
Andor

Godina:

2022

Žanr:

drama, akcija, naučna fantastika, avantura

Trajanje:

40 min

Glavne uloge:


Diego Luna
  >  Cassian Andor
Genevieve O'Reilly
  >  Mon Mothma
Alex Ferns
  >  Sgt. Kostek
Stellan Skarsgård
  >  Luthen Rael
Roy Mason
  >  Prisoner
Kyle Soller
  >  Syril Karn
Alastair Mackenzie
  >  Perrin
Michael Jenn
  >  Supervisor Lagret
Anton Lesser
  >  Major Partagaz
Anton Valensi
  >  Den
Denise Gough
  >  Dedra Meero
Max E McCabe
  >  Prisoner
Carlos Damasceno
  >  Prisioner
Marc Hockley
  >  Prisoner
Jacob James Beswick
  >  Attendant Heert

Opis:


Prequel serija za Star Wars 'Rogue One'. U vremenu opasnosti, prevara i intriga, Cassian kreće na put koji će ga odrediti kao pravog pobunjeničkog heroja!

Obradio/la:

IgaBiva
 • Slično za pogledati
 • Komentari (4)
 • Tales of the Jedi

  Tales of the Jedi (2022)

  animirani, kratki, akcija

  It showcases animated shorts that feature Jedi from the prequel era.
 • House of the Dragon

  House of the Dragon (2022)

  drama, akcija, fantazija, avantura

  Priča u čijem središtu se nalazi Kuća Targarjena smještena 300 godina prije doađaja opisanih u "Game of Thrones".
 • Willow

  Willow (2022)

  drama, akcija, avantura

  Ne baš voljno skupljena grupa junaka kreće na opasno putovanje kroz mesta daleka od njihovih domova, a na kojima moraju da se suoče s svojim najstrašnijim unutrašnjim demonima, a sve u nameri da...
 • Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return

  Obi-Wan Kenobi: A Jedi's Return (2022)

  dokumentarni

  A new documentary that showcases the making of the epic limited series. Features never-before-seen, behind-the-scenes footage, interviews and visits to the creature shop and props department.

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • 09.10.2022. 15:34
  Kako ih nije stamota da ubace obične Kalašnjikove u ovakvu seriju .... imaju li ti ljudi imalo mašte.
 • Mizi
  eXtreme member
  23.09.2022. 16:07
  Bravo čoveče, imaš gajbu piva za komentar!
 • uredi ovo
  member
  23.09.2022. 15:39
       Prvo me privuklo, anagram, NAROD, Andor unatrag: Rodna, skoro pa Rodina, Domovina na ruskom mada Rodina zapravo znači daleko više od "Domovina", nešto kao naše "rod", "roditeljica" u biti nešto što te rodi i odgoji, čudan je ruski.
        Potom me privuklo i Mandalorijan, pa i Boba Fett, zabavni serijali. Hoću reći, ako su one dvije prije, serije, bile ok ne vidim zašto bi ova bila lošija? Ali, jeste.
        Odgledao sam 1 cijelu i pola od druge, iznerviralo me ono prebacivanje kroz vrijeme, čas si "onda" pa si sad, pa "onda" pa... daj, stani! Ali, znatiželja je ubila mačku, idem vidjeti...
        Otelo mu je sestru! I vidi vraga, on je traži!? Jeste li ikad nekog pokušali naći u kvartu, ulici, gradu... logika: "Netko mi je oteo nekoga ovdje ili u Zagrebu, e sad ja njega idem potražiti po ... Čileu." Halo, pisac! To je svemir s milijardama naseljenih planeta, ako pogrešno nazoveš naručena pizza ili ćevapi u somunu će te koštati zilijun dolara!
         I, tako, bolesno posesivni potencijalni ljubavnik, prerevnosni korporativni namještenik, odani brat s grižnjom savjesti, bezizražajnog lica i očigledno popularni lik u toj... sredini... planeti... galaksiji, koji uz to što je, to sve jel', prvak je borilačkih vještina, psiholog i izuzetno sretan lovac na "slučajno" odbačene vrijednosti kojima cijena varira od "wow" do "...a u pi**u mat***u!" Dakle, srećković...
        I tako, najava za ovu seriju je bila: serija za odrasle, ne u smislu pornjave jer to Disney ne radi, već navodno nema Imperije, nema Luka ni ostalih Jedi-ja, ovo je predhodnica za Rogue One, zar nije Rogue One protiv Imperije? Radnja se odvija po blatnim, smradnim, polusvjetovima... čekaj stani!
        Znam da se radi o subliminalnim porukama da ne zbacimo kraljicu (eto nismo, umrla je), kralja (nećemo ni njega jer nije nama kralj neka se bakću Irci s time) i mada su oni sluge "Mračne strane" nikad ih nećemo pobijediti, pogotovo ako vodimo revoluciju da si nametnemo potomke princeze Lea-e... i Blade Runnera... brrr... ali, kako je krenulo, na kraju ćemo gledati Lucasovu viziju Kosovske bitke... što i ne bi bilo loše pogledati u ovoj novoj tehnološkoj svemogućnosti, ali ne u kontekstu Ratova zvijezda, god damned mene su izgubili u drugoj epizodi i neka me nitko ne traži, please.