Breaking InPogledaj trailer!

TV serija

kriminalistički, komedija (2011)

Breaking In

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,2
Breaking In

Naslov:

Ekipa za provalu

Godina:

2011

Žanr:

kriminalistički, komedija

Trajanje:

30 min

Autor:

Seth Gordon
, Adam F. Goldberg


Glavne uloge:


Christian Slater
  >  Oz
Bret Harrison
  >  Cameron Price
Alphonso McAuley
  >  Calvin 'Cash' Sparks
Jennifer Irwin
  >  Creepy Carol
Megan Mullally
  >  Veronica Mann
Erin Richards
  >  Molly Hughes
Odette Annable
  >  Melanie Garcia
Lance Krall
  >  Ricky
Michael Rosenbaum
  >  Dutch
Trevor Moore
  >  Josh Armstrong
Terrell Lee
  >  Buddy
Ali Wong
  >  Ana Ng
Alyssa Milano
  >  Amy Osborn
Kari Klinkenborg
  >  Hanna
Samm Levine
  >  Henry Shaw

Opis:


Ekipa za provalu komedija je o zaštitarskoj tvrtki koja poduzima ekstremne, a često i upitne mjere kako bi prodala svoje usluge. Serija prati skupinu čudaka i genijalaca s jedinstvenim vještinama, koji klijentima daju osjećaj sigurnosti tako što ih prvo oderu. Svakog člana 'Contra Securityja' osobno je izabrao Oz (Christian Slater), energični voditelj tvrtke, tajnovit čovjek i majstor manipulacije. Najnoviji član, izabran izravno na faksu, dragi je i šarmantni računalni haker (Bret Harrison), koji brzo nauči da je provaljivati u vrhunski sigurnosni sustav mnogo lakše nego imati posla s kolegama.

Najveća zvijezda serije 'Ekipa za provalu' definitivno je Christian Slater, koji se proslavio ulogama u brojnim filmovima, kao što su 'Slomljena strijela', 'Robin Hood: Princ lopova', 'Mladi revolveraši 2'. U intervjuu za Shakefire.com izjavio je kako za vrijeme čitanja skripte nije u potpunosti mogao identificirati svoj lik Oz-a pa se u dogovoru s producentima odlučio za jednu vrstu improvizacije. Iznio je nekoliko prijedloga i elemenata koje bi volio raditi u seriji i pritom je pokušao biti on sam, kakav je u privatnom životu i ispalo je fantastično, zaista se isplatilo. Na pitanje u čemu se razlikuje ova uloga, od ostalih koje je igrao, izjavio je da mu je ovo zapravo bio veliki izazov, da je komedija nešto što je želio raditi i ono najvažnije da je zaista uživao u tome.
  • Slično za pogledati
  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • icemaher
    The Legend Of
    31.03.2011. 20:19


    Glume: Christian Slater, Bret Harrison, Alphonso McAuley, Trevor Moore, Odette Annable, Michael Rosenbaum
    Autor: Adam F. Goldberg, Seth Gordon
    Mreža: Fox

    IMDB

    Žanr: Komedija
    Datum premijere: 6. travanj
    Zašto gledati? Jer želite vidjeti Christiana Slatera kako već dvadeset treći puta za redom neuspješno nastoji biti televizijska zvijezda.

    Posljednjih nekoliko godina Christian Slater imao je uloge u serijama koje su redovito propadale u prvoj sezoni, a sada glumi u single-cam komediji koja je dobila narudžbu od samo sedam epizoda, pa ju je vrlo lako osuditi na propast prije početka. Slater je manipulativni vođa high-tech tima koji svoje vještine dokazuje tako da prvo pokrade svoje buduće klijente. Adam Sandler je izvršni producent (njegova producentska kuća), iako nismo sigurni koliko je to uopće bitno.

    [TUBE]z0JelXjf_Lk&feature=player_embedded[/TUBE]

    Krešimir Vinšćak serijala.com

{{message}}

{{item.title}}