Home Away from Home

TV serija

dokumentarni (2014)

Home Away from Home

Ocjena korisnika
-
Home Away from Home

Naslov:

Mijenjam dom

Godina:

2014

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

45 min

Režija:



Glavne uloge:


Gloria Hunniford  >  narator

Opis:


U ovoj inovativnoj seriji o putovanjima parovi i obitelji zanemaruju uobičajene paket-aranžmane za odmor i umjesto toga iskušavaju najnoviji hit: zamjenu doma na tri dana i noći.

Sudionici moraju drugom paru ostaviti vodič za snalaženje u njihovom kraju s preporukama za izlete i posjete restoranima te uputama o različitim sadržajima. Gosti tijekom iduća tri dana putuju kao ovdašnji stanovnici i istražuju kraj mimo uobičajenih vodiča. Prije povratka obje strane pokušaju zaključiti kakvi su ljudi vlasnici kuće u kojoj su boravili. Kad razmjena završi obje strane pregledavaju snimke kako bi vidjeli tko je živio u njihovom domu i kako ih se to iskustvo dojmilo.

Obradio/la:

bojan969
  • Komentari (1)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • mircest
    eXtreme member
    22.12.2015. 20:05
    Home Away From Home (2014)

    Dom daleko od doma




    Žanr: dokumentarni
    Jezik: engleski
    Narator: Gloria Hunniford
    Trajanje: 1 sezona (15 epizoda)


    Da li ste ikada razmišljali o životu na moru, ali niste previše sigurni da je to za vas? Ili ste se ikada zapitali kako bi bilo da živite u selu daleko od svega? Pa, ovaj serijal je savršen način da saznate.
    U ''dom daleko od doma'' porodice iz cele Velike Britanije menjaju dom sa potpunim strancima, u pokušaju da iskuse nova mesta i načine života. Svaka epizoda prati dve porodice i njihovu zamenu. Tokom boravka će davati mišljenja o tuđem domu, a po povratku će videti ko je živeo u njihovoj kući i šta oni misle o tome.
    Da li će im se svideti tuđi način života? Ili zaista nema lepšeg mesta od kuće?

    Izvor: FastSerbia.com


    [TUBE]yNN0FAVSKh8[/TUBE]


{{message}}

{{item.title}}