TV serija

dokumentarni (1989)

Lost Worlds, Vanished Lives

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
8,5
Lost Worlds, Vanished Lives

Godina:

1989

Žanr:

dokumentarni

Trajanje:

156 min

Glavne uloge:


David Attenborough
  >  Himself - Presenter

Opis:


Izgubljeni svetovi, iščezli životi - serija se bavi fosilima davno nestalih vrsta koje su nekada živele na Zemlji. I ova serija je deo dokumentarnog serijala "Life".
Proučavanje stena i njihovih drevnih tajni je od detinjstva strast Dejvida Atenboroa, kojoj se ovde posvetio s nesmanjenim žarom. Uz pomoć paleontologa, lovaca na fosile i savremenih tehnika animacije, Atenborou nam dočarava davno nestali svet Zemljine prošlosti.

Obradio/la:

LjubicaSP
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Life on Earth

    Life on Earth (1979)

    dokumentarni

    Britanski prirodoslovac David Attenborough istražuje raznolikost, i u skladu sa Darwinovom teorijom evolucije pripovjeda priče o porijeklu života na Zemlji. Seriju su snimali tri godine i za to...
  • Galápagos

    Galápagos (2006)

    dokumentarni

    The history of these beautiful Islands from their creation as uprising lava to their being studied by Darwin to their modern day inhabitants.
  • The Life of Birds

    The Life of Birds (1998)

    dokumentarni

    David Attenborough's comprehensive and richly detailed study of birds, examining the variety of different species and their ways of life.
  • The Trials of Life

    The Trials of Life (1990)

    dokumentarni

    'The Trials of Life: A Natural History of Behaviour' je britanska dokumentarna serija o prirodi koju je napisao i prezentovao David Attenborough. Serija se fokusira na ponašanje životinja, ispunjena...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}