Painting with JohnPogledaj trailer!

TV serija

komedija, realiti tv (2021)

Painting with John

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,5
Painting with John

Naslov:

Slikanje s Johnom

Godina:

2021

Žanr:

komedija, realiti tv

Trajanje:

22 min

Glavne uloge:


John Lurie
  >  Self
Ilan Muallem
  >  Self

Opis:


Dijelom meditativna poduka, dijelom razgovor uz vatru iz kamina, u svakoj epizodi nalazimo slikara Johna Lurieja za stolom, za kojim slika svoje složene akvarele i dijeli razmišljanja o tome što je naučio u životu.
HBO predstavlja novu neskriptiranu seriju koju je napisao, režirao te je njezina glavna zvijezda omiljeni glazbenik, glumac, redatelj i slikar John Lurie. Dijelom meditativna poduka, dijelom razgovor uz vatru iz kamina, u svakoj epizodi SLIKANJA S JOHNOM nalazimo Johna za stolom, za kojim slika svoje složene akvarele i dijeli razmišljanja o tome što je naučio u životu. Spajajući prikaze Johnovih slika, autorsku glazbu te drski stav o potrebi da izvučemo na površinu svoju djetinju umjetničku stranu, njegov dvojaki stav o slavi i drugo, serija nas podsjeća da je dobro svaki dan naći malo vremena za kreativnost, zabavu i malo nestašnosti.
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Searching for Soul Food

    Searching for Soul Food (2023)

    dokumentarni, realiti tv

    Follows chef Alisa Reynolds as she explores the stories, people and traditions of different locations, discovering what soul food looks like around the world and bringing her own flavor with her.
  • Downtown 81

    Downtown 81 (2000)

    drama, komedija, muzika, mjuzikl

    After being released from the hospital, the artist Jean Michel Basquiat wanders around Manhattan trying to sell art to make money and find a place to stay.
  • The Cabin Chronicles

    The Cabin Chronicles (2021)

    dokumentarni

    Cabin owners share a look into the architecture and design behind their beautiful homes.
  • In film nist

    In film nist (2011)

    dokumentarni

    Dokumentarni film. Panahi je u kućnom pritvoru i čeka odluku suda na priziv o šestogodišnjoj kazni zatvora i dvadeset godina zabrane snimanja filmova, napuštanja zemlje te davanja intervjua zbog...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}