Privileged

TV serija

komedija (2008)

Privileged

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,0
Privileged

Godina:

2008

Žanr:

komedija

Trajanje:

45 min

Glavne uloge:


Anne Archer
  >  Laurel Limoges
JoAnna Garcia Swisher
  >  Megan Smith
Allan Louis
  >  Marco Giordello
Ashley Newbrough
  >  Sage Baker
Lucy Hale
  >  Rose Baker
Kristina Apgar
  >  Lily Smith
Brian Hallisay
  >  Will Davis
Michael Cassidy
  >  Charlie Hogan
Rizwan Manji
  >  Rami
Melissa Ordway
  >  Jordanna
Alice Greczyn
  >  Mandy
Stacy Barnhisel
  >  Geraldine
Ignacio Serricchio
  >  Louis
Dave Franco
  >  Zachary
John Allen Nelson
  >  Arthur Smith

Opis:


Želi li uživati u blagodatima svijeta bogatih i moćnih, morat će ove djevojke izvesti na pravi put! Priča počinje lošim danom Megan Smith (JoAnna Garcia). Ova 23-godišnja djevojka se nakon završenog studija na Yaleu, s pozitivnim pristupom i velikim očekivanjima upustila u svijet novinarstva, no čeka je neugodno iznenađenje. Nakon što je jutros uspjela slučajno zapaliti svoj apartman i greškom obojiti kosu u kričavu boju lizalice, Magan je dobila otkaz na poslu. No tamni oblaci uskoro će se razići i donijeti joj novu poslovnu priliku. Posao u kozmetičkoj industriji u Palm Beachu kod moćne Laurel Limoges (Anne Archer) čini se kao dar s neba, pogotovo što će Megan moći uživati u blagodatima njenog carstva, a dugovi iz studentskih dana bit će plaćeni. No za uzvrat će morati podučavati njene unuke i pripremiti ih za upis na Duke University.

Rose (Lucy Kate Hale) i Sage (Ashley Newbrough) lijepe su i buntovne djevojke kojima se nimalo ne sviđa ideja da imaju novu “dadilju”, no Megan je odlučna u svojim nastojanjima da se sprijatelji s curama i uspije u svom novom poslu, koji joj osigurava predivni apartman, novi skupocjeni auto i privatnog kuhara Marca Giordanija (Allan Louis). Čak se i njeni susjedi čine iznimno zanimljivima, pogotovo Will Davis (Brian Hallisay), bogati i zgodni diletant koji se viđa s Meganinom sestrom Lily (Kristina Apgar). Ali nije sve savršeno kako izgleda, stvari se počinju komplicirati - tu je i Meganin najbolji prijatelj Charlie (Michael Cassidy), koji je tajno zaljubljen u nju.

Suradnjom Alloy Entertainmenta i Warner Bros Televisiona, prema romanu Zoey Dean „How to Teach Filty Rich Girls“, nastala je uspješna i gledana humorna drama „Na visokoj nozi“, prikazana prije dvije godine na američkoj mreži CW Television. Serija donosi šarmantnu priču o mladoj djevojci Megan, njenim kompliciranim romantičnim i obiteljskim vezama te snalaženju u svijetu visokog, imućnog i moćnog floridskog društva u kojemu se našla i odlučila opametiti dvije tvrdoglave razmažene bogatašice.

Posao izvršnog producenta simpatične i duhovite serije prihvatila je dobro poznata Rina Mimoun, zaslužna za “Pushing Daisies”, “Gilmore Girls” te „Everwood“, koju smo imali prilike geldati na RTL Televiziji. Uz nju su u timu i Michael Engler, odgovoran za jednu od najboljih humorističnih serija posljednjih godina “30 Rock“ te planetarno popularnu “Sex and the City”, dok su Bob Levy i Leslie Morgenstein također surađivali na “Gossip Girls”. U glavnoj ulozi ove humorne serije pojavljuje se JoAnna Garcia, koje se sjećamo iz popularne “Rebe”, no i ostale role pripale su poznatim filmskim i televizijskim licima te nam garantiraju odličnu zabavu: Anne Archer (“Fatal Attraction”), Lucy Kate Hale (“Bionic Woman”), Asheley Newbrough (“The Best Years”), Allan Lous (“Stomp the Yard”), Brian Hallisay (“Kosti”), Kristina Apgar (“Sarah Connor: Kronike” ) te Michael Cassidy (“Smallville”).
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Melrose Place

    Melrose Place (2009)

    drama, ljubavni

    A new generation of young professionals living at the infamous Melrose complex deal with obtaining their own personal goals, drives, and desires, both amongst themselves and others.
  • The Starter Wife

    The Starter Wife (2008)

    drama, komedija

    A television show centered around Molly Kagan, the ex-wife of a Hollywood entertainment mogul who transitions into a fabulous independent life after her divorce.
  • Hidden Palms

    Hidden Palms (2007)

    drama, misterija, ljubavni

    After being in therapy for his father's unexpected suicide, otherwise model teenager Johnny moves with his flirtatious ma to Palm Springs, hoping for a new start. That proves confusing as Jonny...
  • Better with You

    Better with You (2010)

    komedija

    Maddie i Ben, oboje tridesetogodišnjaci, hodaju već devet godina. Iako im je veza stabilna njih dvoje ne razmišljaju o braku. S druge strane Maddieina mlađa sestra Mia hoda sa svojim dečkom Caseyjom...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}