TV serija

komedija, ljubavni (2015)

Andrija i Andjelka

Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Ocjena korisnika
-
7,5
Andrija i Andjelka

Naslov:

Andrija i Anđelka

Godina:

2015

Žanr:

komedija, ljubavni

Trajanje:

30 min

Glavne uloge:


Andrija Milosevic
  >  Andrija
Andjelka Prpic
  >  Andjelka
Zlatija Ocokoljic
  >  Jela
Igor Damnjanovic
  >  Fedja
Aleksandra Tomic
  >  Marija
Cvijeta Mesic
  >  Andjelkina majka
Jelisaveta Orasanin
  >  Danka
Slobodan 'Boda' Ninkovic
  >  Andrijin otac
Nikola Ceh
  >  Anakin
Nebojsa Milovanovic
  >  Spasoje
Fedja Stojanovic
  >  Psiholog
Jovan Ceh
  >  Anakin
Maja Sarenac
  >  Andrijina sestra
Anastasia Mandic
  >  Nela
Zarko Stepanov
  >  Instruktor plesa

Opis:


U Srbiji se počela prikazivati u listopadu 2015. godine, a sama činjenica da je u samo nekoliko mjeseci postala najtraženiji pojam u Srbiji na sveznajućem Googleu, govori o njenoj popularnosti, koja je vrlo brzo došla i u Hrvatsku. Video u kojem Andrija i Anđelka prelaze slovensku granicu, a u kojem Andrija priča na nikome, pa ni njemu, razumljivom slovenskom jeziku, u samo nekoliko sati je postao virtualni hit na svim društvenim mrežama i portalima.
Glavne uloge u seriji, čija epizoda traje 24 minute igraju Anđelka Prpić i našim gledateljima dobro poznat Andrija Milošević, koji je glumio u RTL-ovoj seriji „Ne daj se, Nina“, a bio je i voditelj reality showa „Survivor“. Istoimeni likovi su centar radnje i osim njih u seriji se tek povremeno pojavljuju sporedni likovi i statisti.

Andrija i Anđelka, par u srednjim tridesetima, tipičan su primjer onog što se događa kada muškarac i žena žive zajedno. Iako su godinama u vezi i iskreno se vole, jedno drugom često idu na živce, bilo da su u spavaćoj sobi, trgovini ili na večeri s prijateljima.

Andrija je tipičan predstavnik svoje macho vrste sa svim klasičnim muškim stereotipima. Iskren je i ležeran po pitanju mnogih stvari. Odlično se osjeća u vlastitoj koži i životu koji živi te ne vidi potrebu bilo što mijenjati. Voli sebe, automobile, tehniku i sport. Ne podnosi Anđelkinu majku ni dosadne večere s prijateljima. Uživa u Anđelkinim izljevima ljubomore, iako iskreno ne razumije kako njoj vrlo često nije jasno koliko je voli.

Anđelka je atraktivna, moderna žena, pomalo i opterećena trendovima suvremenog vremena. Želi brak i dijete s Andrijom. Zbog brbljive prirode nerijetko ostavlja dojam da joj je jezik brži od pameti. Emotivna je, strastvena i sklona drami čak i u banalnim situacijama. Često dobiva napade ljubomore, naročito na spomen Andrijine zgodne kolegice Danke. Inzistira na zajedničkim odlascima kod psihijatra smatrajući da će to popraviti i unaprijediti njihov odnos. Točnije, promijeniti Andriju. Iako ga baš ovakvog ludo voli.

Seriju „Andrija i Anđelka“ režira Marko Manojlović, a srpsku adaptaciju je napravio Vuk Ršumović. Naime, serija je nastala prema najadaptiranijem scenariju na svijetu, kanadskom „Un gars, una file“ autora Guy A. Lepage i nakon toga je zaživio u 26 različitih verzija diljem svijeta. Onu srpsku gledat ćete od petka na RTL-u.

Pripremite maramice, trebat će vam za smijeh do suza!
  • Slično za pogledati
  • Komentari
  • Ne diraj mi mamu

    Ne diraj mi mamu (2018)

    komedija

    Budimir Ćorović (Rene Bitorajac) i Zlatko Sljepčević (Branko Đurić) su partneri advokati. Budimir je bio oženjen sa Zlatkovom pokojnom sestrom. Nakon što je ostao udovac, sa Budimirom u stanu ostala...
  • Zona Zamfirova-drugi deo

    Zona Zamfirova-drugi deo (2017)

    drama, ljubavni

    Lepu Zone igra mlada Brankica Sebastijanović, dok je uloga Maneta pripala Milanu Vasiću. Skoro 15 godina nakon što je ekranizovana ova velika ljubavna saga, scenaristi Ivana i Miroslav Mitić napisali...
  • Montevideo, vidimo se!

    Montevideo, vidimo se! (2014)

    komedija, avantura, sportski

    Fudbalska saga iz 1930. godine nastavlja se u glavnom gradu Urugvaja, gde se nakon napornog tronedeljnog putovanja preko Atlanskog okeana prva formirana reprezentacija tadašnje Kraljevine Jugoslavije...
  • Dva smo svijeta različita

    Dva smo svijeta različita (2011)

    komedija

    Fadil Opančić (Emir Hadžihafizbegović) je priprosti seljak i predsjednik zadruge u selu Donje Brabonjište. Zbog malverzacija koje je počinio u korist svog rođaka Uzeira, ministra u Vladi, primoran je...

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

    {{message}}

    {{item.title}}