"Star Trek: Discovery" Novi trailer je stigao

novosti

18.05.2017.

"Star Trek: Discovery" Novi trailer je stigao

Povratak "Star Trek" franšize na male ekrane nije bio nimalo lak. Filmovi su i više nego dobro prihvaćeni, ali od originalne serije Star Trek kvalitet je opada iz sezone u sezonu, a sada je možda prilika da se "Star Trek"-u povrati stara slava.

CBS studio je objavio da se sprema nova serija o "galaktičkim istraživačima" i da će nositi naziv Star Trek: Discovery.  Naime serija je pretrpela nekoliko poprilično velikih padova i "rupa na putu" jer je trebala biti premijerno prikazana već početkom ove godine, ali je to pomereno na jesen jer je Bryan Fuller, koji je trebao biti jedan od glavnih glumaca odustao od serije u poslednjem trenutku.

Baš it tog razloga ovaj trailer ima još veću ulogu u realizaciji serijala. Konačno imamo nešto što nam može uliti nade da će se serija ipak desiti i da će se desiti uskoro.  Jedini je problem što će ova serija biti na CBS All Access pa ćemo morati plaćati mesečnu pretplatu da bismo je gledali ili je možemo na piratskim sajtovima gledati free, ali mi smo ljudi koji poštuju zakon i nikada ne bismo tako nešto uradili.

Sve u svemu serija obećava i verujem da će CBS All Access profitirati na njoj jer će stariji "Trekiji" sigurno platiti sumu novca samo da imaju prilike da pogledaju nov "Star Trek" sadržaj i njihove voljene Klingonce. Da li će serija doživeti isti uspeh kao i filmovi Star Trek Into Darkness i Star Trek ostaje da vidimo, mada ja lično ne verujem da je to moguće.

 • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

 • administrator
  Administrator
  19.05.2017. 10:25
  Mene isto zanima na što će ovo ličiti kada napokon izadje.
 • ninadenis
  member
  19.05.2017. 01:22
  Konacno!!!! Nadam se dobrom serijalu,