Za sve opcije molim te da se prijaviš ili registriraš!

}
Snimaće se remake Creature From the Black Lagoon

novosti

13.08.2024.

Snimaće se remake Creature From the Black Lagoon

Reditelj James Wan snimaće remake kultnog SF treš horora Creature from the Black Lagoon iz 1954. godine!

Tokom svih ovioh godina, nekoliko reditelja, među kojima je bio i Guillermo del Toro, pokušalo je da napravi remake filma o grupi naučnika koji se susreću s praistorijskom čudovištem u vodama Amazonije, ali nijedan nije uspeo. Da li će sada reditelj AquamanAquaman and the Lost Kingdom biti srećnije ruke saznaćemo nakon pregovora koje vodi s Universal Pictures.

Da podsetimo, Wan trenutno radi na pretprodukciji horora The Call of Cthulhu, zasnovanog na kratkoj priči koju je napisao jedan od najcenjenijih književnika žanra - H.P. Lovecraft.

Takođe i da kažemo da je originalni film imao i dva nastavka - Revenge of the Creature (1955.) i The Creature Walks Among Us (1956.).

 

 

  • Komentari (2)

Za komentiranje morate biti prijavljeni!

  • ar8c
    eXtreme member
    13.08.2024. 15:48
    E, ovo je info za mene. Original je prvi horor koga sam kao klinac pogledao, naravno u crno-beloj tehnologiji, što zači da je prvi stvor koji mi je izazvao noćne more i klinačke strahove u neka stara dava vremena Dakle ima emotivni značaj i svakako ću proveriti kako je to Wan zamislio, bez da se nešto opterećujem očekivanjima.

    Ono što me možda i više zanima, a što je deo iste vesti, jeste nova interpretacija kultnog The Call Of Cthulhu. Lovecraft je uvek pri vrhu moje liste stvaralaca žanra i iskreno se nadam da će ovi kultni naslovi biti približeni mlađim generacijama na adekvatan način. Nama matorijima je emocija jednako važna.
  • beogradski
    eXtreme member
    13.08.2024. 13:19
    Ovaj rimejk verovatno necu gledati jer ce biti glupost a gluposti donose novac tj. zaradu ) A shto se tiche rezhisera James Wan-a, iza sebe upravo ima podosta tih projekata koji su glupi a donose profit a izmedju ostalog mislim i na oba dela Aquaman-a. Tu spada i Fast ^& Furios 7, koji sam ili gledao ili trebam da gledam ) Eto koiko su ti filmovi ''kvalitetni'', a njegov ubedljivo najbolji film je Death Sentence sa Kevin Bacon-om i ovom prilikom preporuchujem taj film. A shto se tiche Gilermo Del Toro-a, uglavnom ne gledaam njegove filmove, chak shta vishe, mislim da sam samo gledao Blade II. I da, da se vratim na Wan-a, iza sebe ima i film Saw, koji je dobar horor ali kasnije su preterali sa ''milion'' delova )
;

{{message}}

{{item.title}}